Denizcileri yamultayım derken kafasından da oldu ama...Kim ne derse desin, OP’nin efsanesi olmuş bir karakterdir WB. Roger dan sonra Korsanlar çağını bir kez daha ateşlemiş ve denizcileri yamultmuş bir Efsane...
Denizcileri yamultayım derken kafasından da oldu ama...Kim ne derse desin, OP’nin efsanesi olmuş bir karakterdir WB. Roger dan sonra Korsanlar çağını bir kez daha ateşlemiş ve denizcileri yamultmuş bir Efsane...
Evet oldu, çünkü;Denizcileri yamultayım derken kafasından da oldu ama...
Kolay değil tabi o ağırlıkları kaldırmak yeni çağa taşınacak kadar ''hafif'' olanlar hala yaşıyor meselaEvet oldu, çünkü;
-Onu yeni çağa taşıyacak bir gemi-Yok
...
Yeni Çagdaki gemiler ondan daha ağır olduğu için olmasın? Hafif kaçmıştır bu çaga.Evet oldu, çünkü;
-Onu yeni çağa taşıyacak bir gemi-Yok
...
Yeni çağa taşınırken “Filo Amirali” olmak için ateşli şekilde havlayanlar var mesela...Kolay değil tabi o ağırlıkları kaldırmak yeni çağa taşınacak kadar ''hafif'' olanlar hala yaşıyor mesela
Tam tersi yeni çağda ki çakallara göre daha ağır bir adam olduğu için, onu taşıyacak bir gemi yok...Yeni Çagdaki gemiler ondan daha ağır olduğu için olmasın? Hafif kaçmıştır bu çaga.
Dedigin gemilerin bundan haberi var mi peki?Tam tersi yeni çağda ki çakallara göre daha ağır bir adam olduğu için, onu taşıyacak bir gemi yok...
Yeni çağın en dişlisi daha bu bölüm içine doğru püskürttü WB'nin neden taşınamayacak kadar ağır olduğunu anlamıyor olman şaşırtıyor beni xDDedigin gemilerin bundan haberi var mi peki?
Ölürken bile yıkılmayan bir adam geldi geçti OP den. Kaido-Linlin falan hep balon. Şimdinin ağır abileri ise Luffy-Zoro gibi aslan parçaları. Hele Saka gibi yalakaların ruhu ise tüy gibidir, var mı yok mu anlayamazsın...Dedigin gemilerin bundan haberi var mi peki?
Yeni Cagin en dislisi dedigin kisiye denizci erleri mi saldirmista puskurtemesin 9 kin da hafife alinamayacak kisiler var ama onlar da Kaido'nun deyimiyle "Bana zarar veremeyeceksiniz" durumunda. Sonraki bolumde 9 kinlarin dusecegi durumdan oturu bu mesajini hatirlatmak isterimYeni çağın en dişlisi daha bu bölüm içine doğru püskürttü WB'nin neden taşınamayacak kadar ağır olduğunu anlamıyor olman şaşırtıyor beni xD