Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Edward Newgate vs. Savaş Lordları

Kim kazanır?

• Edward Newgate

Kullanılan: 1 20.0%
  • Savaş Lordları

Kullanılan: 4 80.0%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Hacı abi bu Dofla ve Mihawk ne yapmış sen bana bunu söyle Aokijinin saldırısında donmadı veya Shirohige'ye kesiş yolladı diye bunları Amiral seviyesine yakın görüceksen hiç deme beni ikna et
Aokiji'nin saldırısından donmayan elimizde iki kişi var. 1. WB, ikincisi Doffy. Bu yeterli olur mu acaba?

Akainu'nun göğüs deldiği saldırıdan 2 kişi yiyip ayakta kalmaya devam etti. WB ve Jinbei.

Kizaru ile Rayleigh'in savaşının göbeğine atlayabilen bir Kuma var.

Bir zamanlar şu anki yonko ile vs atıp da efsanevi olabilen bir adam var elimizde. Ve bildiğimiz kadarı ile açıklanan 3-4 ünvandan birisine sahip. En güçlü adam/En güçlü canavar/En güçlü veya yenilmez kılıç ustası...

Dünyanın en güçlü tayfası olarak açıklanan WB'in tayfasında ki 5. tümen komutanı, Mihawk adını biliyor diye gururlanıyor. Ve bu adam öyle veya böyle akainu'ya çizik atabilecek ve karşısına çıkacak kadar kendisine güveniyor ve yanlışım yoksa eğer kendisi çizik dahi almayan bir adam savaş alanında.

Ayrıca kizaru ile yalnızca enel aşık atamaz o konuda da yanlışın var. Rayleigh durdurdu adamı bırakıp da bizim tayfaya gelemedi. Rayleigh'in gençliği olarak gördüğümüz Shanks'de rahat bir şekilde aşık atabilir. Gördüğümüz kadarı ile kumanın ışınlanması Kizaru'nunkinden daha iyi. Kizaru belirli bir süre parlamaya başlıyor ve gidiyor ama kuma'nın bir sonraki hamlesi herhangi bir yerde olabilir. Tabi gittiği uzak mesafeler ile kuma çok daha etkili bence ışınlanma konusunda. Elbette bu iki adama da Luffy'nin g2 hızı çocuk oyuncağı gibi geliyor.

Zoro kuma'yı kesti de ne oldu? Luffy'i ele geçirecekken dikkati dağınıkken kesti. Pardon çizik attı. Bu ya kumada k.hakinin olmadığını gösterir bize, yada o anda kullanmaya gerek duymadığını.

Kuma'nın beyni insan olsaydı, 2 yıl sonra o halde olmazdı zaten. 2 yıldır kim bilir kiminle savaştı dövüştü bu adam. Belki kor amiraller bile gelmiş olabilir biliyor muyuz? Yok!!!

Ray-san bile 3 günlük kaplama işinde devamlı yer değiştirmek zorunda kalırım, aranan birisiyim sonuçta diyordu. Hasır şapkalarında gemisini denizcilere vermek bir lord olmana bile yarabilecek birşeydir. Adam der ben yendim tayfayı kanıt olarak da gemilerini getirdim. Zaten açık var lordlarda, tamam la al sende ol derlerdi. Zaten 2 yıl önceki kid ve law'ı koy o beyinsiz kuma karşısına alırlar bence. Belki şimdilerde yeni bir güncellemesi gelmiştir kumanın. Daha iyi bir yapay zeka filan koyarlarda o beyinsiz ezik halinden daha güçlü olur. Nede olsa sentermaru bizim tayfanın teklediği pasifista'lardan için 2 yıl önceki eski sürümler bunlar demişlerdi.

Zaten kimse birebirde amiral ile bir lord'u eşit görmüyor. Sadece mihawk konusunda bir muamma var. Adamın gücünün ne ve nasıl bir şey olduğunu bilmiyor kimse. Yani zoro dışında diyebiliriz sanırım buna ki zoro bile doffy'yi oyalayabilip de law'ı kurtarabileceğini düşündü ama hala mihawk'a ulaşmaya çalışıyor.

Aralarında devasa bir fark olsa, aokiji bir değil iki atardı doffy'e işini bitirirdi. Ve yine aralarında devasa bir fark olsa doffy, smoker'ın üzerinde hiç bir hamle yapamazdı.

Luffy iki yıl önce bilinçsiz bir şekilde kral haki patlattığında amirallar dahil olmak üzere korktular heriften. Yani herifin ne olabileceğinden korktular. Çıkartamayız lan bunu burdan diyorlardı. Shanks gelip atar yaptıktan sonra bile Luffy'e saldırmayı göze aldılar. Shanks orada yerim lan sizi diyip savaşı devam ettirirdi niye saldırıya devam ettiniz diye.

Moria ve crocodile denilen lordlar, hani law demişti ya, yeni dünyada ya her fırsatta karşı koyacaksın yonko'lara yada emirlerinde olacaksın diye. Moria ve Crocodile 1. seçeneği seçmişler zamanında pişman olmuşlar. Moria bütün tayfasını kaybetmiş ve 10 yıl beklemiş tekrardan yeni dünyaya girmek için. Croco ise dünyayı yok edebilecek bir güç olan gura gura'ya, karşı dünyayı yok edebilecek olan başka bir silahı seçmiş ve antik silahların peşinden ilerlemiş.

Doffy bu iki seçenekten olan 2. seçeneği seçerek yonko'lardan birisine (hatta belki de ikisine birden) yardım etmeyi seçmiş ve bir ada alıp hep yonko'dan hemde WG'den o adayı koruyup planlarını yürürlüğe koymuş. Mihawk ise, adası Grand Line'da olmasına rağmen, sadece 30 milyonluk bir adamın posterini göstermeye bir yonko'nun bulunduğu adaya gidebiliyor rahatça bir sandal ile. Ve hızı olarak da konuşmak gerekirse, shanks nasıl 10 yıl önce yoktan var olup luffy'i kurtarmaya geldiyse, mihawk'da açık denizde görülebilecek olan (hadi diyelim 10 milde görünebilir o sandal ile) mesafenin dışında bir iki saniyede çıkabiliyor.

Hancock'un gücünü Sengoku bile övüyorsa bu kadında birşey vardır derim ben. Momonga gibi haki sahibi bir kor amirali bile teklebileyecek bi hatun kendisi. Adam kendi hakisi ile savunma yapmaktansa orocimaru karşısında ki bir sasuke gibi kendisini bıçaklıyor. Yoksa daş olacak oda. Luffy'e bakma, şu ana dek hiç sexual bir deneyimi olmadığı için veya hiç bir kıza kadına karşı masum duygular olsa bile bir şey beslemediği için etkilenmiyor saldırısından.

Seride Kizarunun hızına ayak uydurabilcek tek kişi Eneldir. Kizarunun hızına ayak uyduramazsın sadece mantrayla 1 adım önüne geçip saldırı veya savunma yaparsın bu adam ışık hızında hareket ediyor dostum ! daha ne kadar über olabilir neyse.Sana şimdi soruyorum hızlı dediğin Mihawk marinefordda Luffy'i kesebildi mi ? hayır , peki ya Kizarunun çaktığı voleye ne demeli.Kumanın ışınlanma haricinde atletik bir vücudu mu var esnek bir kişilik mi havadaki mermiye kafa mı atıyor ? 2 sene önceki çöp Zoro bu adamı kesebilcek hıza sahip değilmiydi ? Kizaru bir Zoro bile değil mi ? Marineford Doflamingo vs Crocodile kovboy edası aynı anda dönüp vurmadılar mı birbirlerine. Lütfen rica ediyorum bari hız konusunda Lordları Kizaru ile bir tutmayın ya
Enel , Rob Lucci'den daha yavaştır.

Marco , Kizaru'ya vurabiliyorsa hızlarıda eşittir.

Kuma gayet hızlı bir karakter , adam ışınlanıyor ya.

Kibirli şirin Luffy'i kesemediyse , Luffy birden mantra uyandırdığı için olmuştur bu. Gayet beklenmedik bir durum.

Zoro , Kuma 'yı kestiyse ki çizik attı , bunun anlamı ne? Kuma ışınlanan biri ve eğer Zoro ile dövüşse darbe almadan öldüreceğini biliyoruz. Dikkati dağınıkken saldırdı ve çizdi. Yani?

Kizaru , kesinlikle aşırı defansif bir meyveye sahip. Hızlı olduğu için gayet darbe yemiyor pek. Ama 3 kişiye karşı aşırı bir şansı yok.

mihawk+doflamingo+kumayı garp öyle bir döverki tövbe eder hükümet rahibi olurlar ;)

kizaru dünyanın en hızlı adamıdır adam tekme attıgında olaya bakan drake,sinir sisteminde görsel daha beyne ulasmadan bir tekmede kendisi yemiştir.

kizarunun dez avantajı hedeflenmeden önce koordinat çizer gibi kısa süreli duraklaması,rayleigh kizaru enerji toplarken onu yakaladı.o saatten sonra etrafında bushsokudan kale yapan adamdan kacamazsın,ısıga dönüp gardını indirdigi an bagırsaklarını eline verir,o yüzden kizaruda rayleigh bırakana kadar dövüsmek zorunda kaldı.

enel olsa daha rahat kacardı,çünkü enel odaklanmak zorunda degil,e.oda onu tasarlarken kizaru gibi kısıtlamamıs,bildigin istedigi gibi yıldırım hızında hareket ediyor.

mihawk+dof ve kuma kizaruyu alırlar.bence lordlar wbyide alır teach sayesinde. ama adamın sahip oldugu seyler hız haric, dünyanın ya en iyisi ya ilk 3 te.bu sartlarda normaldi böyle bir düsünce.

ama kizaru novalara yaptıgını o üçlüye yapamaz,kizaru anlamadan kuma yanında bitip,saga sola arazi oluyor.mihawklan, kizarunun saldırı gücü bir kac kare arka arkaya aynı temada eşit görülüp övüldü.

ee kuma zaten kizarunun gücüyle savasıyor,geriye kalıyor tek hız sorunu,doflamingoda houshoku seviyesinde hakiyle mihawka destek cıkar, kumada gerilla uygularsa,ampul yaparlar kizaruyu bence.

yani kizaru dc evrenindeki flash gibi degil,bakıyor ısınlanıyor saldırıyor,mesefa uzaksa aynayı kullanıyor ısık hızında gidiyor yinede hedef belirlerken ve saldırırken yogunlasması lazım.

muhtemelen e.oda bu adam ısık hızında olsun, ama ısık hızına belirli mesefaler arasında cıkabilsin demiş.üstelik düsünün adam seytan meyvesi kullanıcısı aldı gitti,bir anda denizde belirdi,suya düsse koskoca amiral teke gitti öldü :D ısık hızına cıksın ama odaklansın gidicegi yere demiş kısıtlamıs yani.

o yüzden kimse asık atamaz degil,rayleigh atıyor,shanks daha rahat atar,beckman resmen isimle tehdit etti, muhtemelen dövüsmüşlükleri var.garp amatör der vura vura yamultur :D o yüzden belli seviyede hızda asmıs efsanevi haki kullanıcları yetişirler bence kiarunun hızına yakın dövüste ;)

kizaruya yetişemiyecek kadar agır sadece wb vardıo efsanelerden ,onuda kizarudan savas boyunca marco korudu,demekki marcoda asık atabildi kizarunun hızıyla,ucarak bile olsa.sadece bir kere wb saldırdı kizaruya ordada,arkasından daldı,kizaru atlattı saldırıyı,sonrada delik deşik etti wbyi.

wbde hızdan dogan boslugu güc,dayanıklılık ve meyveyle kapatmıs,bir yakalarsa kizaruyu akainu gibi o iki yumrukta yamultur,akainu gibi sagda cıkmaz kizaru ölür gider :p

mihawk+doflamingo+kumayı garp öyle bir döverki tövbe eder hükümet rahibi olurlar ;)
Bir kurtulamadık şu Garp sendromundan:) Sözün sana değil abi, kimseye değil ama çok abartılıyor. Eskiden olsa tamam ama o bile artık sahaları terk etmeyi seçmişken biz hala adamı üper süper muamelesi yapıyoruz.
Konu açmayı yada gerçekten konu açmayı deyeceğini bilsem Garp ile ilgili vs konusu açarım. Karşısına da Yonkou koyarım, özellikle Shanks'ı. Veririm eline de kırbacı vur üstat derim sağdan soldan:ehe: Birde benim için vur.

Garp şuan ki haliyle Akainu alamazken sen gidip bu üçlüye etek giydiriyorsun ama olmuyor. Ha Roger zamanındaki üper süper hali olsa tamam ama şimdi olmaz, olamaz. Bazı arkadaşlara kalsa denizcilerle yapılacak olan büyük savaşta Akainuyu bu alacak, ama gücü yetmez. Şuan ki Akainu saçlarında tek siyah tüy bile kalmamış Garp'a yeniliyorsa bıraksın gitsin.:(

Lordlar çok küçümseniyor. Dof dediğimiz adam neredeyse Luffy!i amirallik seviyesine taşıyacak ama Garp deyince akar sular duruyor:ühü: Garp'ın Ace olayı hariç severim ama eski gücünde beklemek bana çok yanlış geliyor.:)

Bir kurtulamadık şu Garp sendromundan:) Sözün sana değil abi, kimseye değil ama çok abartılıyor. Eskiden olsa tamam ama o bile artık sahaları terk etmeyi seçmişken biz hala adamı üper süper muamelesi yapıyoruz.
Konu açmayı yada gerçekten konu açmayı deyeceğini bilsem Garp ile ilgili vs konusu açarım. Karşısına da Yonkou koyarım, özellikle Shanks'ı. Veririm eline de kırbacı vur üstat derim sağdan soldan:ehe: Birde benim için vur.

Garp şuan ki haliyle Akainu alamazken sen gidip bu üçlüye etek giydiriyorsun ama olmuyor. Ha Roger zamanındaki üper süper hali olsa tamam ama şimdi olmaz, olamaz. Bazı arkadaşlara kalsa denizcilerle yapılacak olan büyük savaşta Akainuyu bu alacak, ama gücü yetmez. Şuan ki Akainu saçlarında tek siyah tüy bile kalmamış Garp'a yeniliyorsa bıraksın gitsin.:(

Lordlar çok küçümseniyor. Dof dediğimiz adam neredeyse Luffy!i amirallik seviyesine taşıyacak ama Garp deyince akar sular duruyor:ühü: Garp'ın Ace olayı hariç severim ama eski gücünde beklemek bana çok yanlış geliyor.:)
garp şu iki yılda ne kadar güçten düştü bilmem ama iki yıl öncesine kadar aktifti ve koramirallik yapıyordu.eğer ankette anlatılan yani kalbi teklemeyen tek başına savaşa girecek olan wb lordları alabilirse ki alabilir diye düşünüyorum ben(sadece mihawkın seviyesi kararsız durumda bırakıyor) garpta alır.hele ki akainu demişsin bana göre asıl garp akainuyu alamıyorsa bıraksın gitsin.denizci kahramanı rogerla ölümüne dövüşmüş ve şu anda aktif görev yapan adamın yanında akainunun şansı bana göre çok az.ha olası bir dövüşte uzuv götürür garp zorlanır ama akainuya kaybetmez.neyse tabi benim düşüncem bu.ankete gelirsem başta yazdım mihawk konusu beni kararsız bırakıyor ama sağlam bir wb kendiyle birlikte hepsini götürür diye düşünüyorum

garp şu iki yılda ne kadar güçten düştü bilmem ama iki yıl öncesine kadar aktifti ve koramirallik yapıyordu.eğer ankette anlatılan yani kalbi teklemeyen tek başına savaşa girecek olan wb lordları alabilirse ki alabilir diye düşünüyorum ben(sadece mihawkın seviyesi kararsız durumda bırakıyor) garpta alır.hele ki akainu demişsin bana göre asıl garp akainuyu alamıyorsa bıraksın gitsin.denizci kahramanı rogerla ölümüne dövüşmüş ve şu anda aktif görev yapan adamın yanında akainunun şansı bana göre çok az.ha olası bir dövüşte uzuv götürür garp zorlanır ama akainuya kaybetmez.neyse tabi benim düşüncem bu.ankete gelirsem başta yazdım mihawk konusu beni kararsız bırakıyor ama sağlam bir wb kendiyle birlikte hepsini götürür diye düşünüyorum
Garpla Akainu için şuan ki zaman diliminden bahsetmiştim. Garp'ın aktif görevinden ayrılıp sadece denizci eğittiği dönem. Ve inan herkes güçten düşer. Yeni dünyaya ilk defa denizci üstü açılıyor, bu Akainu zamanında ha önceden de açılabilir miydi? Niye olmasın ama Akainu kendine güvendiğini bize gösterdi. Bu adam şuan bir şekilde Garp'ı zorda olsa alır.

Edit: Yer derken zorda olsa alır demek istemiştim ama yanlış kelime kullanmışım, düzelttim.:)

Garpla Akainu için şuan ki zaman diliminden bahsetmiştim. Garp'ın aktif görevinden ayrılıp sadece denizci eğittiği dönem. Ve inan herkes güçten düşer. Yeni dünyaya ilk defa denizci üstü açılıyor, bu Akainu zamanında ha önceden de açılabilir miydi? Niye olmasın ama Akainu kendine güvendiğini bize gösterdi. Bu adam şuan bir şekilde Garp'ı yer.
şu anki durumda garp ne kadar güçten düştü bilemeyiz demiştim.akainu her ne kadar kendine güveni olsada ve filo amirali olsada garp büyük ihtimal shanks ve rayleighle birlikte 3 haki masterdan biridir.yaşlılık bir ihtimal haki kontrolünü engellemiştir ve bu haliyle 3 haki masterdan biri.şu anki durumda nolur bilemem ama akainu garpı yiyemez:D yener dersen anlarım sonuçta akainuda ayrı bir hayvan ama yiyemez yani boru değil bu adam garp.dediğim gibi bana göre bu olayın durumu garpın ne kadar güçten düştüğüne bağlı.

su andan bahsedememki, zaten garpla ilgili hiç bir sey bilinmiyor.benim yazdıklarım 2 yıl öncesi için.bu vs kurgusuda,yani konuda 2 yıl öncesi için.bizde mecburen 2 yıl öncesini konusuyoruz.

ve bence sen garpı idrak edememişin,chinjaoyla olan vsyi e.oda çizmeden önce bende acaba diyordum...

ama adam antreman için 8 dag yokettim geldim deyince, oha dedim demekki hakkaten canavarmıs.

bak 3 seytan var seride; roger, denizciler için.garp, korsanlar için.robin, hiç birseydan haberi olmayan halk için.

düsün garp cıktı, marcoya bir yumruk attı,marconun seklinin semalinin kaymasını, o cok anlatılan meyvesinin tek yumrukta fos olusunu, garpın koka kullanmamasını gecin...wb adına savasan herkez bir an durdu aneeey dediler, denizci kahramanı geldi :D

ve koskoca wb, dünyanın en güclü adamı, o sadece yaslı bir adam deyip tüm astlarına güven vermek zorunda kaldı ;)

bak akainu vs garp olayı nasıl...akainu dediki sende öylesin wb ve daldı wbye...sonuc ? wbnin kalbi tekliyene kadar dokunamadı ona.ve wb bir yakaladı solucan gibi yerde süründürdü akainuyu iki yumrukta.

yani yaslı adam deyip gecmiyeceksin,wb hasta,rayleigh karı-kız,kumar takılırken, garp aktif göreve cıkıp,antremanda yapıyor.asıl gücü,yani fiziksel gücü yerinde ve rayleighten gördügümüz üzere haki hastalık hariç yaslılıkla azalmıyor.wb tam kullanamadı çünkü hastaydı,rayleighse rahatca kullandı.

o yüzden hiç kimse kusura bakmasın ama bence garp, mihawk,doflamingo,kuma üçlüsünüde döverdi 2 yıl önce,teketekte her bir amirali alıp, yani akainuyuda döverdi.adam kuzana amatör bak sen işine deyip sallamıyor bile :D

ah ah bir görsek sunların roger dönemindeki savaslarını,yumrukla dag yoketmek nedemek nasıl bir hayvansın sen,adam chinjaoya bir koyuyor kafayı göcertiyor :D sonra wb adaları yıkıcak güce sahip ve genc,birde nasıl bir yaratıksa roger varki sormayın gitsin,adam ölümcül hasta ama ne wb nede garp yenebilmiş :p

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık