Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Edward Newgate vs. Isaac Netero

Beyazsakal vs Netero

• Kullanılan toplam oy
    115
Wb oturttu mu tek atar ki harbiden seriler arası güç dengeleri çok farklı. Netero'nun saldırılarını da depremle babalar gibi bloklar. Netero Kizaru'dan hızlı karakter değil Kizaru benim gözümde Netero2yu tokat manyağı yapar. Op dengelerine geçersek Kizaru vs Wb teketekte Wb'nin alacağı çook bariz tartışmaya gerek yok Netero kim la demek kalıyor. Ayrıca Wb o darbelerden Mereum kadar yese yinede bir şey olmaz nasıl öldüğünü gördünüz Wb çok sağlam karakter.

Wb oturttu mu tek atar ki harbiden seriler arası güç dengeleri çok farklı. Netero'nun saldırılarını da depremle babalar gibi bloklar. Netero Kizaru'dan hızlı karakter değil Kizaru benim gözümde Netero2yu tokat manyağı yapar. Op dengelerine geçersek Kizaru vs Wb teketekte Wb'nin alacağı çook bariz tartışmaya gerek yok Netero kim la demek kalıyor. Ayrıca Wb o darbelerden Mereum kadar yese yinede bir şey olmaz nasıl öldüğünü gördünüz Wb çok sağlam karakter.
+1 kardeşim aşimdi yazacaktım sen yazmışsın vallaha bire bir hemde.

yakın mesafe dövüsünde netero budanın hızıyla wbyi indirebilir. ama wb uzak mesafelide saldırıbiliyor. üstelik aynı gücle savunabiliyorda ve dahada ötesi saldırıyı ıskalasa bile cografyayı degiştirebiliyor. meruem, wbdenda daha az dayanıklıdır. o buda ne kadar güclü olursa olsun wb gelişini anlarsa kesebilir. üstelik tüm sok dalgaları bence neteronun nen hakimiyetini ve buda formunu bozacaktır. adayı yan yatırdıgı teknigi yapsa tüm avcıların aklı alınır.

hunter x hunter evreni one piecei gücte gecer ama yeni dünyaya gittiklerinde gecer. su an wbnin gücü o evrene fazla gelir. ben sahsen handikapsın wbye yüzde 51 veriyorum. ha tekrar ediyorum iş yakın dövüse girerse netero cok hızlı.wbnin meyvesinin gücünü sonuna kadar abanması lazım ;)

anket açarken farklı animelerdaki karakterlerli kıyaslamak yanlış her animenin kendine ait bi dengesi ve sistemi var kıyaslamak çok saçma

Captain Buggy

Aynı şekilde bir sıçrayışta kilometrelerce mesafeyi birkaç saniyede varan biri var mı keza magmanın içinde rahatça yürüyebilen biri.

Farklı seriler ve farklı kurallar söz konusu...
Ama illa bir dağ yok olsun istiyorsan Feitan sahte güneş yapıp dağ gibi bir yeri yok ediyordu.
Akainu :cool:

Wb de seri seri deprem atıyor ya bloke edecek,sıyrılacak,netero ya ulaşacak.Millet ne meyilli bir tarafından element uydurmaya.Madem o kadar seri saldırısı vardı niye meteor ları havada durduramadı adamları öldü gemisi parçalandı ? Kaldı rakibi dövüş ustası.Onun hızına ne k.haki yeter ne sürekli savunma.Aynı hızda olman,onun gibi uçup kacman lazım.E buda wb de olmadığına göre.

Unknown

Ayrıca 2 seride dövüş sistemleri farklıyken kıyaslamalar kişiye göre çok uçlarda geçiyor. Bir tarafta fiziksel durum, yetenek, ortam, taktik vb. şeyler geçerliyken dövüşte diğer tarafta 3 kısıtlama sayılıyor. Haki, doruiki ve meyve gücü o yüzden saçma sonuçlar çıkıyor. Hxh evreninde hazırlık ve strateji öncelikli unsurken OP de öyle bir koşul yok dövüşler yarım yarım kesile kesile ilerliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık