Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Edward Newgate (Marineford) & Sakazuki vs. Monkey D. Garp (Marineford) & Kuzan

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    106
Düz silahlanma ile anca ellerini korurlar. :d Bildiğin koruyucu katman açmışlar ileri silahlanma ile gözümüzün önünde paneller. Depremin magmayla antilik durumu olmasına gerek yok, etrafındaki havayı bile büken bir güçten bahsediyoruz. Bunu kullanırken eli magmanın içinden geçip gitmeyecek tabii ki.

Bak Ray'in kullandığı düz silahlanma hakisi adeta bir duvar gibi amirallerin yaptığıda bu.O zamanlar ileri seviye silahlanma tasarlanmamıştır bile.
Deprem ile tüm logialara dokunulabilir mi emin değilim ? Bir kesinlik yok sadece iddia.
Mf'ye bakarak hakiyle ilgili kesin yorumlar yapmak çok saçma.Mf'de hiç bir şey yok doğru dürüst.

Son düzenleme:
coloredmanga.com en iyi kalite bunda kanka.
Sayende Whitey Bay'i de yapmış oldum. Boo'yu da yapıcam birazdan. Sulu boya tarzında yaptıkları için netliği daha iyi duruyor. Ben de bu tarz site arıyordum bugün özellikle. İyi denk geldi. Da bu internette One Piece popüler karakter oylaması yaptıkları aşırı net dijital renklendirme daha hoş duruyor da ondan bulamıyorum

Sayende Whitey Bay'i de yapmış oldum. Boo'yu da yapıcam birazdan. Sulu boya tarzında yaptıkları için netliği daha iyi duruyor. Ben de bu tarz site arıyordum bugün özellikle. İyi denk geldi. Da bu internette One Piece popüler karakter oylaması yaptıkları aşırı net dijital renklendirme daha hoş duruyor da ondan bulamıyorum
direk japonca olanı var. onu ben bulamadım. gly'de onu kullanıyordu videolarında. çok iyi kalitesi var

Marineford bu yıl çiziliyor olsa WB hakkında neler denirdi acaba, hayal bile edemiyorum. Tek başına bir amiral, bir sağ kol ve acayip meyveli bir sürü komutana karşı savaşan ve anca handikapla devrilebilen Garp bile böyle gömülüyorsa, karşısına çıkan her amiralden ayrı posta yiyen ve her birinde hatıralık delik alan WB, ID 7. kata kadar gömülürdü herhalde. Hele Squardo'dan göz göre göre kılıcı yedikten sonra buralarda WB fanı kalmazdı. :D

Garp MF Beyazpoşet'i harcar da beni endişelendiren Kuzan vs Sakazuki. Dengeli vs ama bizim tarafımız belli. :a:

Attığınız yorumlar ortadaydı Hasan hikaye anlatma şimdi bize.

@Arthur Morgan neden yav he he demeye başladığımı anladın mı :hhh:
İyi de attığımız yorumların hepsini göz önüne al. Çok yaşlılık üzerine yorum yaptırdı yolunu yapıyor Oda da dedik. WB ile kıyaslandığında 6 yaş daha yaşlı olarak daha iyi performansı var. İstediğini de aldı sonunda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık