Funduska
Kanıtlar ortada,aksini iddia edecek herhangi bir manga paneli var mı ? Neden boş yapıyorsun ?Sahneyi atınca daha inandırıcı oldu teşekkürler
Kanıtlar ortada,aksini iddia edecek herhangi bir manga paneli var mı ? Neden boş yapıyorsun ?Sahneyi atınca daha inandırıcı oldu teşekkürler
Bana saçma sapan bir sahne atıp onu da argüman olarak sunma. Daha önce de dedim. Buraya Croco'nun Mihawk'ı durdurduğu sahneyi atarak Croco>=Mihawk yazabilirim. Sen de bunun aksini gösterecek somut bir sahne atamayacağın için dediğim doğru olur. Böyle onlarca örnek verebilirim. Dolayısıyla senin de burada yaptığın şey aynı. Ama serinin geneline bakacak olursan topladığın veriler, karakterlerin vaad ettikleri, potansiyelleri, konumları vs. gibi şeylerle attığın o saçma sapan sahne çürütülüp dolaylı yoldan somut veriler ortaya konulabilir. Bu seri +936 bölüm. Sen gelip bana 50 bölümlük bir arctan yola çıkarak somut veri attığını zannedersin ben gider kalan 886 bölümden somut veriler ortaya koyarım, üzülürsün.Kanıtlar ortada,aksini iddia edecek herhangi bir manga paneli var mı ? Neden boş yapıyorsun ?
Bu neyin kafası derken ? Bu nasıl bir üslup anlamadım açıkçası.Marco neden kelepçeyi yedi peki ? Aokiji'nin Jozu'nun kolunu dondurduğu yer bile WB yüzünden olduğu yerde bide.Marco'da kelepçeyi yedikten sonra Kizaru tarafından deliniyor.Yani senin abarttığın gibi amiraller komutanlara 5 gömlek üstün gelmiyor.Bu kadar handikapı,saçma sapan işi amirale ver Cracker 'da indirir.Benim mantığım mı yoksa manga gerçekleri mi ?
Ahh dedirtmeyi başarmış bak hakkını verelim xd.
Kuzan Wb ile vs atarken jozu saldırıyor ve hasar vermeyi başarıyor.Kuzan hem wb'yi tutup hem jozu'yu mu engellesin ? O zaman sana göre amiral > yonkou olmalı ?
Marco meyvesi sayesinde yediği hasarları absorbe ediyordu,kelepçeyi yediği an çöp oldu.Kelepçe yemesini Kizaru'ya yardım olarak görüyorsun ama Wb ile vs atan kuzan'a vuran jozu yardım almadan kan aldı ? Bu neyin kafası ?
Haa mangayı saçma ve dns onaylı olarak ikiye ayırıyoruz,hmm.İstersen Mihawk'ın kk seviyesi olduğunu iddia et,buna referans olabilecek bir manga sayfası yoksa gerisi boş.Kendi spin-off masallarına o kadar inanmışsın ki gözünün önündeki gerçekler seni fazlasıyla rahatsız etmiş.Laf salatası yapmaktan başka çaren kalmamış,gereksiz korelasyonlarını kendine sakla.Demek öyle bunu öğrendiğim de iyi oldu bu arada.''Yaparım,ederim,atarım,koyarım.'' Tutmayalım küçük enişteyi.Bana saçma sapan bir sahne atıp onu da argüman olarak sunma. Daha önce de dedim. Buraya Croco'nun Mihawk'ı durdurduğu sahneyi atarak Croco>=Mihawk yazabilirim. Sen de bunun aksini gösterecek somut bir sahne atamayacağın için dediğim doğru olur. Böyle onlarca örnek verebilirim. Dolayısıyla senin de burada yaptığın şey aynı. Ama serinin geneline bakacak olursan topladığın veriler, karakterlerin vaad ettikleri, potansiyelleri, konumları vs. gibi şeylerle attığın o saçma sapan sahne çürütülüp dolaylı yoldan somut veriler ortaya konulabilir. Bu seri +936 bölüm. Sen gelip bana 50 bölümlük bir arctan yola çıkarak somut veri attığını zannedersin ben gider kalan 886 bölümden somut veriler ortaya koyarım, üzülürsün.
Senin attığın sahnenin Mf'nin genelinde olduğu gibi güç dengeleriyle uzaktan yakından alakası yok. Olduğunu düşünüyorsan sana mubarek olsun. Ama bana tutup da güç dengelerinden haberin yokken bir sayfa atıp da boş yapıyorsun deme. O "boş" dediğin kısmın içini doldurup taşırırım ama Marco seviyesinde bir karakterin amirale çizik atmaktan fazlasını yapamayacağını düşünüp bunu somut delil olarak gösterip ayrıca böyle bir olaya gönülden inanmış biri için o çabaya, enerji ve zaman sarfiyatına girmem. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir
Not: Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Laf yerine gelince o lafı yerine koymak gerekti
Ne ?Bu neyin kafası derken ? Bu nasıl bir üslup anlamadım açıkçası.Marco neden kelepçeyi yedi peki ? Aokiji'nin Jozu'nun kolunu dondurduğu yer bile WB yüzünden olduğu yerde bide.Marco'da kelepçeyi yedikten sonra Kizaru tarafından deliniyor.Yani senin abarttığın gibi amiraller komutanlara 5 gömlek üstün gelmiyor.Bu kadar handikapı,saçma sapan işi amirale ver Cracker 'da indirir.