Yarım seçeneği neden yok ?
Kaido kaç adamla kapıştı saatlerce Nika'ya gelene kadar herif kimleri kimleri aldı üstelik bunu yaparken koca bir adayı ve içindeki 35 bin kişiyi taşıyordu. Nika formundaki bir Luffy iki defa Kizaru tekledi.En güçlüleri Kaido Nika karşısında 5 dakika dayanamadı. Aynı Nika daha 1 Amiral ya da Gorosei alabilmiş değil.
Full güçte Kaido Nika'yı yener miydi sence?Kaido kaç adamla kapıştı saatlerce Nika'ya gelene kadar herif kimleri kimleri aldı üstelik bunu yaparken koca bir adayı ve içindeki 35 bin kişiyi taşıyordu. Nika formundaki bir Luffy iki defa Kizaru tekledi.
Kaido tam gücüyle o adayı sıfır hasarla yenerdi istese. Tercihleri ve travmaları nedeniyle o duruma düştü.Kaido kaç adamla kapıştı saatlerce Nika'ya gelene kadar herif kimleri kimleri aldı üstelik bunu yaparken koca bir adayı ve içindeki 35 bin kişiyi taşıyordu. Nika formundaki bir Luffy iki defa Kizaru tekledi.
Kizaru’yu teklemedi bu arada. Kizaru ile Kaido’nun durumu farklı bu arada. Kaido baya ciddi, kana susamış şekilde Luffy’e saldırırken Kizaru tam gücünü kullanmadı ayrıca odağı hiç Luffy olmadı sadece Vegapunk’a odaklandı. Nika ve Sanji varken hala gidiyor Vegapunk’a saldırmıyor.Kaido kaç adamla kapıştı saatlerce Nika'ya gelene kadar herif kimleri kimleri aldı üstelik bunu yaparken koca bir adayı ve içindeki 35 bin kişiyi taşıyordu. Nika formundaki bir Luffy iki defa Kizaru tekledi.
Evet kesinlikle yenerdi. Baijrung Gün saldırısını karşılamaya çalışmazsa ve ciddi kapışırsa kesinlikte kazanır.Full güçte Kaido Nika'yı yener miydi sence?
İki defa tekledi ya nasıl teklemedi!? Herifin iki saldırısından sonra ayağa bir süre kalkamayacak hâle geldi. Hâlen tek yemediğini neye göre iddia ediyorsunuz? Zaten toplamda iki defa vurdu ilk yumrukta bir süre ayağa kalkamadı diğerinde de ruhsal bir boşluğa düştü. iki yıl önce tokatladığım velet beni nasıl tekler diye?Kizaru’yu teklemedi bu arada. Kizaru ile Kaido’nun durumu farklı bu arada. Kaido baya ciddi, kana susamış şekilde Luffy’e saldırırken Kizaru tam gücünü kullanmadı ayrıca odağı hiç Luffy olmadı sadece Vegapunk’a odaklandı. Nika ve Sanji varken hala gidiyor Vegapunk’a saldırmıyor.
O adadakileri öldürmek istese daha dövüşün başında alev ejderhası formuyla dümdüz ederdi. Kaido'nun ciddi dövüşmediğine, savaşın ortalarında bile hâlen bana katılın dediğini gördün. En ciddi hâli Yamato'ya karşıydı.Kaido tam gücüyle o adayı sıfır hasarla yenerdi istese. Tercihleri ve travmaları nedeniyle o duruma düştü.
5 kadim konusunda net bir yorum yapamıyorum,haklı olabilirsin.fakat amiral konusunda yanılıyorsun.nika 2 net darbe vurdu kizaruya kizaru 2'sinde de hemen kalkamadı.oysa kaido her darbe sonrası dövüşe devam etti.En güçlüleri Kaido Nika karşısında 5 dakika dayanamadı. Aynı Nika daha 1 Amiral ya da Gorosei alabilmiş değil.