Diğer lobileri kim kurmuş la, maharetmiş gibi de yazıyorsunAmiral lobisi kimse tarafından kurulmamıştır, lideri yoktur. Gerçekler 1 noktada birleşiyor zaten. Umarım herkes doğru yolu bulur.
BozmasanaDiğer lobileri kim kurmuş la, maharetmiş gibi de yazıyorsun
Çarmıh lobisini ben kurdum.Problem ?Diğer lobileri kim kurmuş la, maharetmiş gibi de yazıyorsun
Anladım, ne diyim büyük haksızlık etmişler Garp'a. Baksana tek başına koca Rocks'ı karşılamaya giden adama bari bi en güçlü ünvanı ver, demi? Ki Garp, Rocks benzetmesi yapılan Kaido & Linlin ortaklığına " endişelenmeyin, çünkü önlem alacağınızın zaten üstünde " tepkisi veriyor. Tuhaf dinamikler.Kayalar içen Roger'a ihtiyaç duydukları nerede geçmiş? Roger kendi gelmiş habersiz şekilde yoksa Rocks'u karşılamaya giden Garp. Başka birine ihtiyaç duymamışlar.
Garp: Rockslar birleştiyse elimizden bir şey gelmez.Anladım, ne diyim büyük haksızlık etmişler Garp'a. Baksana tek başına koca Rocks'ı karşılamaya giden adama bari bi en güçlü ünvanı ver, demi? Ki Garp, Rocks benzetmesi yapılan Kaido & Linlin ortaklığına " endişelenmeyin, çünkü önlem alacağınızın zaten üstünde " tepkisi veriyor. Tuhaf dinamikler.