Oda güç dengesini çizerek gösteremedi ama sanırım kafasında 4 Yonkou=Denizciler+Shichibukai dengesi var gibi gözüküyor. Çünkü şu muhabbeti mangada bin kez döndürdü.İki çılgın yonko, üstüne üstlük o "meşhur" samuraylarla birleşmiş olmalarına rağmen, "korkmayın wano'nun etrafında şelaleler var gelemezler" diyorlar. Üstelik sadece Denizcilerden bahsediyorlar. Bırak Hükumet'e kafa tutmalarını, sadece denizcilerden tavuk gibi korkuyorlar.
Yorum falan içeriyor hep ve yanlış olan bilgiler de var bayağı. O yüzden güvenmiyorum.Ben de o yüzden kesin değil dedim ama cok da mantıksız değil.
Bunu sürekli açıkça söylüyor zaten. Beyazçuval'ı yanında onca müttefiki ile ezdirmesiyle de bunun altını dolduruyor.Oda güç dengesini çizerek gösteremedi ama sanırım kafasında 4 Yonkou=Denizciler+Shichibukai dengesi var gibi gözüküyor. Çünkü şu muhabbeti mangada bin kez döndürdü.
Beyazsakal ve tayfasını dünyaya rezil ettiler he ?Bunu sürekli açıkça söylüyor zaten. Beyazçuval'ı yanında onca müttefiki ile ezdirmesiyle de bunun altını dolduruyor.
hor gördüler, rencide ettiler, gururlarıyla oynadılarBeyazsakal ve tayfasını dünyaya rezil ettiler he ?
Ace ellerinde olmasa Wb o yaşlı haliyle bile amel defterini kapatırdı adamların. Plz.hor gördüler, rencide ettiler, gururlarıyla oynadılar
jasfdklhgş hayır yapamazdıAce ellerinde olmasa Wb o yaşlı haliyle bile amel defterini kapatırdı adamların. Plz.