Kusura bakma da senin yere göğe sığdıramadığın Amiral'inde bi çakaldan, ayakçıdan farkı yok!
Sonra dikkat edin, buradaki Kutsallar Koramiral çağırın demiyor, Amiral çağırın diyor.
Neden Koramiral Değil de Amira? Ben Kutsalların kendilerini her türlü sağlama alıp, en iyi şekilde koruyabilmek için direk Amiralleri kullandığını düşünüyorum. Amiral = Ayakçı.
Dragon'un yanında iki yıl kalan Robin, bunları görünce soğuk terler akıtıyor ve ortaya çıktıklarında kötü şeyler olur, diyorsa, ben bu adamların güçlü olduğunu düşünebilirim. Aynı Şekilde Law'da Robin'e haklı olduğunu söylüyor. Bu adamlar bir amiral seviesi değilse, Law Neden Robine Hak verdi? Daha gelirken iki koramiral'i alt etmişti!
''Doğrudan Kutsal Ejderlere çalısan hükümet çalısanları.''
Kutsal Ejderlerin Amiral'den daha zayıf savascıları direk kendilerine bağlayacağına pek ihtimal vermiyorum. Sonuçta, sümüklülerin bile başı sıkıştığında emrinde bir amiral var.
Cp0'a emir veren Kutsal Ejderlerin Shabondy'de gördüklerimizden daha yetkin kimseler olduğunu düşünüyorum.
Buradan şöyle bir mantık çıkar, Shabondy'deki sümüklü kutsallar bile bir amiral'e emir verirken, Onlardan daha kıdemli olduğunu düşündüğüm Kutsal Ejderler neden Amiral'den daha zayıf savascıları emrine alsın?