Gt de Oob 15 yaşlarında, süperde 7,8. Gt kanon olmadığı için Z'nin sonrası planlanarak çıkmış.Gt nasıl Dbs'nin sonrası oluyor ki ? Dbs'de güç seviyeleri çok daha uçuk.
Gt de Oob 15 yaşlarında, süperde 7,8. Gt kanon olmadığı için Z'nin sonrası planlanarak çıkmış.Gt nasıl Dbs'nin sonrası oluyor ki ? Dbs'de güç seviyeleri çok daha uçuk.
GT Gohan'ın kızı Pan'ın ana karakter olduğu bir seri. DBS sonrasında geçiyor. Belki ileride remake yaparlar. GT aslında DB bitince animatörler tarafından Toriyama onaylı yapılan bir eser. Canon diyen var demeyen var.Gt nasıl Dbs'nin sonrası oluyor ki ? Dbs'de güç seviyeleri çok daha uçuk.
Steven Universe'te daha güzel.Seride en beğenmediğim şey Fusion olayı oldu.Herşeye evet fusiona hayır.Yugiohta güzel böyle şeyler.
Voltran'da çok daha güzel.Steven Universe'te daha güzel.
Fusion eğlenceli bir teknik. Gotenks müthiş bir karakterdi, Gogeta yine öyle, üstelik Vegeta'nın fusion dansı bu işin zirvesiSeride en beğenmediğim şey Fusion olayı oldu.Herşeye evet fusiona hayır.Yugiohta güzel böyle şeyler.
Seride en beğenmediğim şey Fusion olayı oldu.Herşeye evet fusiona hayır.Yugiohta güzel böyle şeyler.
Unuttum ben onu neredeyse.Voltran'da çok daha güzel.
Yok ya gücümüz yetmedi genki dama atalım fusion yapalım.Hadi bir kere olur ama biraz fazla tekrarladı.Fusion olayı saçma karakterleri bozuyor hele çocukların fusionu falan seviyeyi düşürüyor.Fusion eğlenceli bir teknik. Gotenks müthiş bir karakterdi, Gogeta yine öyle, üstelik Vegeta'nın fusion dansı bu işin zirvesi![]()
Fusion aslında güzel olay ama Gotenks denilen facia yüzünden pek beğenmemiştum ben.Seride en beğenmediğim şey Fusion olayı oldu.Herşeye evet fusiona hayır.Yugiohta güzel böyle şeyler.