Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Git gide seviyesi düşüyor reisin. Az kaldı ama Mihawk işlendiği zaman gerçek gücünü görücez.

Git gide seviyesi düşüyor reisin. Az kaldı ama Mihawk işlendiği zaman gerçek gücünü görücez.
Nasıl düşüyor? Zoro, diyelimki kingi indirdi, mihawk en güçlü kılıç ustası ise hala çıkar deriz ki mihawk > sağ kol. Bunun ispatı için Zoronun kingi indirmesi yeterli. Ardında Zoro gider fujiyi indirir, ama hala mihawk en güçlü ise o zaman da mihawk > amiral deriz.

Bugün Mihawk'ı hiç gömmediğimi fark edip geldim ama neyse ki başka arkadaşlar boş durmamış çalışmışlar epey.

Burada Mihawk'ı abartılı bir şekilde gömenleri teker teker kayıt alıyorum.
Şuan yazdıklarınızı ve karakter işlendikten sonra yaptığınız geri vitesleri göstermek için bir konu açacam. :D

Ve ayrıca evet işsizim.

Şuan yazdıklarınızı ve karakter işlendikten sonra yaptığınız geri vitesleri göstermek için bir konu açacam. :D

Ve ayrıca evet işsizim.
Aa ciddili mi la :S Mihawk'ın seviyesi konusunu da baştan okuyalım mı? Arkadaş arıyom kendime :)

Ve ayrıca evet işsizim.
İşsizlik konuysa eğer seni sollarım. :) Pusuda takip ediyoruz biz de. En beğendiğim hater yorumlarını ben senden önce stokluyordum ve hala devam ediyorum uzun zamandır. Çok sağlam funny edit yapıcam. Tonla green screen overlay bile stokladık :sapkali:

Elbet reis coşacak bir ara :good:

Son düzenleme:
İşsizlik konuysa eğer seni sollarım. :) Pusuda takip ediyoruz biz de. En beğendiğim hater yorumlarını ben senden önce stokluyordum ve hala devam ediyorum uzun zamandır. Çok sağlam funny edit yapıcam. Tonla green screen overlay bile stokladık :sapkali:

Elbet reis coşacak bir ara :good:
O zaman bu iş sende. Konuyu açacağın zaman elimde olanları atarım.
Önünde saygıyla eğiliyorum. <3

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık