Amirallerin bundan haberi var mı?Amirallerden güçlüdür.
Orasını bilmiyorumHep aynı şeyleri mi tartışcaz,Mihawk güçlü bir adam burası kesin ama ne kadar güçlü işlenmeden bilemeyiz,elle tutulur bir bilgi yok çünki daha,yonkou Shanks ile dövüşmemesi bir veri değil bence![]()
Ben ne dedim acaba la o zamanlar. Kesin Mihawk savunmuşumdurReis sen Vista konusunda baya direttin diye hatırlıyorum :S Kart mağduru olduğun için ilişmedim senin yorumlara
Hahahah
Reis sen yine aynısın ya hep dalga geçiyorsun Dns ile xdBen ne dedim acaba la o zamanlar. Kesin Mihawk savunmuşumdurBu arada Yonkou olmayan Shanks ile düello etmesi gücünden bişey eksiltmez. Bomba gibi gelecek bomba
, elinizde patlayacak
![]()
Mihawk'a ne, sanki onun savaşı.Amirallerden güçlüdür diyorsun. Uzaktan slash atmadı bu adamlar Beyazsakal'a![]()
Ava giderken öğrenirler.Amirallerin bundan haberi var mı?![]()
Miho'nun kelleyi almasınlar sonra.Mihawk'a ne, sanki onun savaşı.
Ava giderken öğrenirler.![]()
Yav he tamam tamam.Niye adamın gücünü öyle hesaplamıyor musunuz ? Yok toplantı da arkasını dönüp gitmiş sengokuyayok shanks'in yanına gelirken tayfanın çöplerin'den bir tanesi korkmuş, yok istese toplantılara katılmıyormuş adamın gücünü öyle ölçmeye çalışıyorsunuz
![]()
Çünkü dolunay yoktu o gün, dolunay olunca konta dönüşüyor mihawk.Kont dracula mihawk.Amirallerden güçlüdür diyorsun. Uzaktan slash atmadı bu adamlar Beyazsakal'a![]()