Yahu referans alsan bile ne diyeceksin? Düello ettiler deyip hala ikisi de yonko mu diyebileceksin? Yoksa ikisi düello etti, o yüzden Mihawk ister sağ kol, ister amiral de beni alakadar etmez. Ama artıp içinizden birisi çıkıp da düellolar yüzünden Mihawk'ı yonko ayarı falan diyemez olay bu.Yoo yitirmedi.Dediğimi anlamamışsın.Anlasaydın bunu yazmazdın zaten.Sen ilk mesajda yazdın ya ''Oda düello muhabbetini de Mihawkçıların elinden aldı'' diye.Bende senin kurduğun mantığın yanlış olduğunu söyleyerek ,Oda bunu elimizden almadı hala bunu argüman olarak kullanabiliyoruz dedim.Dediğimin tam zıttını anlayıp bunu yazman...:/
Şu bilgiç tavırları da takınmasan güzel olucak.Altını doldurduğun ya da haklı çıktığın bir konuda yok zaten şu an.
Bak son kez Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum.Sen ''Mangaka düelloları da Mihawkçıların elinden aldı'' yazdın.Bende diyorum ki Mihawk'ı savunurken hala o düelloları referans alıp,Mihawk'ın gücüne dair kanıt olarak gösterebilirim.Shanks ve Mihawk'ın yaşlarının da yakın olması dolayısıyla o düellolardan sonra Oda iki karakteri de aynı oranda güçlendirdi ve ikisi hala yakın seviyede diyebilirim.Bu yazdığım düşünceyi çürütücek bir tane manga sayfası olmadığına göre savunabilirim.
2. paragrafını tartışmıyorum bile.Sana burda Shanks-Mihawk tartışması yapmıyorum en baştan beri.Mesajındaki mantık hatasını anlatmaya çalışıyorum.O yüzden yazdığım şeyle alakasız bir şekilde bana Shanks-Mihawk farkını anlatmaya çalışma.
Yani birader sen her tartışmamızda benim damarıma basmak zorunda mısın ? Öğlen okumamıştım son paragrafı.Şu tarzda bi mesaj attığını bilseydim en baştan okumazdım.
Hadi bana laf atıcaksın,giydiriceksin orası tamam sıkıntı yokta bari laf atıcağın kişinin önce hangi düşünceyi savunduğunu öğren bil ondan sonra gel laf at.Bide çelişiyosun falan yazmışsın te Allah'ım.Sonra bunları yazınca ben sinirli hard fan oluyorum.
Daha neyi savunduğumu anlamayan insanlar geliyor anlamadığı,bilmediği şey üzerinden bana laf atmaya çalışıyor.
Haklı çıktığım olay yok mu?