Denizcilerin işlenişine göre bakarsan başlarda amiral gelmesi saçma olur zaten amirallerin geldiği kısımlarNW'ye başladığımızdan beri takvim;
Punk Hazard - Amiral yok, Smoker ve Vergo yüzleşmesi var
Dressrosa - Akainunun emriyle Fuji gidiyor, ona Bastille ve Maynard eskortluk ediyor
Zou - Amiral yok, Fuji bu sırada Dof'a eskortluk ediyor
WCI -Amiral yok
Wano - Amiral yok, ark bitimi Ryo geliyor, o da emirle değil, kendi isteğiyle geliyor
Reverie - Görevli Ryo, Fuji kendi isteğiyle orda
Egghead - Satürne eskortluk için Kizaru geliyor, Buster Call çağrılıyor devamında Gorusei sahne alıyor
Elbaf - IM ve kutsal şövalyeler sahne alıyor
Tüm tabloya bakarsak, önce koramiraller sonrasında da amiraller sahne alıyor ama son 2 arktır artık hükümetin faal olduğu açık. Amiraller son 8 arkta 3 ark sadece hükümet görevi almışlar, Elbafta hiç yoklar, Eggheadde de Kizaru tamamen pasifti. Bence denizci dönemi bitti, işleyeceği bir Cross Guilde karşı kaldı, onu da ne zaman işler Allah bilir.
-Aokiji tayfayla karşılaştı
-Kizaru mf öncesi sabodyde ekibi karşıladı
-Mf de amiraller önplandaydı zaten
-Dresserossada fuji görev aldı
-Reverıede fujı ve aramaki görev aldı
-Egheadde kizaruya pasif demene katılmam ama usta vegayı öldürüp luffynin enerjisini tüketti adam
-Wanonun sonunada aramaki geldi
-akainu karasakalı karşıladı
Bunun dışında amirallerin işlendiği yerler yok ki ne yazıkki bu durum üzücü geliyo şu dandik kutsal şövalyeleri işlemekle geçirmez diye umuyorum yaşlı gaban 3-5 nefeste yarısını yokeder gibi adeta gorosei desen beş tanesi geldi düzgün iş yapamadı bi shamrock ve garling ilgi çekici geliyor onun dışı bu sahtekârlar tayfaya tehdit bile oluşturmayı becerebilmiş değildi marinefordda akainunun oluşturduğu tedirginliğin çeyreğini alamadım ben.
Konumuza gelirsek çaproz lonca vs denizciler güzel olur mihawk vs fujıtora gibi bi vsye hiçde hayır demem şahsen.