Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 346 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 107 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    453
Mihawk'ın yonkoluk ilgimi çekmiyor lafı ne anlama geliyor bu durumda ?

Ee Luffy koyuyor diye Shanks'ın da koyduğu nerden belli ? Sende cidden okuduğunu anlama problemi var bence dostum.Kullandığın savların hiçbiri Shanks>Mihawk'a delil değil.

":)" şu ifadeyle haklı olmuyorsun bu arada.Biri yonko olmuş diğeri olamamıştan öteye geçemiyon.
Hocam en azından elle tutulur iddialarim var. Marineford da ki mihawk'ın tutumu shanks ile yonkou olmadan önce ki vs'leri kaidonun luffy ile savaşırken benimle savaşabilecek kişiler diye düşünürüm mihawk'ın olmaması savaş lordlugu kaldırıldığı zaman denizcilerin mihawk'i yakalamak için kıytırık denizciler ve koramiral göndermesi, marineford da ki croconun ve vistanin mihawk'a karşı duruşları vs mihawk'in yonkou seviyesi olmadığını belli ediyor. Güçsüz değil ama yonkou seviyesi kadar güçlü de değil.

Teach yonko olduğunda ödülü=2,247,600,000
Luffy yonko olduğunda ödükü= 3,000,000,000
Shichiler iptal edildiklerinde Mihawk ödülü =3,590,000,000
Bu seride hala yok şu yonko yok bu amiral diye tartışmaktan bıkmadınız mı?
Bence ödüllerden güç biçmek yanlış olur. 2 tane şeytan meyvesi olan ve d. Adı taşıyan teach ile her daim peşinde oldukları meyvenin d. Ailesinden birinde olması imunun nika nika diye kafayı yemesi meyve taşıyicısinin yonkou olmasi falan ama ödül 3 milyar o yüzden ödül büyüklüğünden güç tahmin etmek yanlış olur.

Bence ödüllerden güç biçmek yanlış olur. 2 tane şeytan meyvesi olan ve d. Adı taşıyan teach ile her daim peşinde oldukları meyvenin d. Ailesinden birinde olması imunun nika nika diye kafayı yemesi meyve taşıyicısinin yonkou olmasi falan ama ödül 3 milyar o yüzden ödül büyüklüğünden güç tahmin etmek yanlış olur.

O zaman Buggy Yonko oldu diye de Buggy > Kidd diyelim. Çelişki oluyor.

Hocam en azından elle tutulur iddialarim var. Marineford da ki mihawk'ın tutumu shanks ile yonkou olmadan önce ki vs'leri kaidonun luffy ile savaşırken benimle savaşabilecek kişiler diye düşünürüm mihawk'ın olmaması savaş lordlugu kaldırıldığı zaman denizcilerin mihawk'i yakalamak için kıytırık denizciler ve koramiral göndermesi, marineford da ki croconun ve vistanin mihawk'a karşı duruşları vs mihawk'in yonkou seviyesi olmadığını belli ediyor. Güçsüz değil ama yonkou seviyesi kadar güçlü de değil.
Ben şu an "Mihawk=yonko" kısmını tartışmıyorum.O düellolarda Shanks yonko değil diye Shanks>Mihawk'a getirmeye çalıştın.Bu anlam nasıl çıkıyor ? Biri yonko olmuş diğeri olamamış diyorsun.Adamın kendi lafı var yonkoluk umrumda değil diye.

Ben hala bu 2 soruma cevap alamadım.He iddaalarının hiçbiri de elle tutulur değil.

Ben şu an "Mihawk=yonko" kısmını tartışmıyorum.O düellolarda Shanks yonko değil diye Shanks>Mihawk'a getirmeye çalıştın.Bu anlam nasıl çıkıyor ? Biri yonko olmuş diğeri olamamış diyorsun.Adamın kendi lafı var yonkoluk umrumda değil diye.

Ben hala bu 2 soruma cevap alamadım.He iddaalarının hiçbiri de elle tutulur değil.
Shanks ile WB bir birleri ile eşit konuşurken ve kılıç çarpıştırırken Mihawk'ın Wb'yi görünce bakalım bu adamla aramız da ki fark nedir diye merak etmesi ve saldırı yapması bariz olarak yonkou seviyesi olmadığını gösterir.

Detayını bilmiyoruz ama Shanks Wb'ye savaş açmak için gelen Kaidoyu durduruyor ve Marineford'a geliyor Kaido gibi bir canavarı durdurup peşine MF'ye gelmek işte yonkou seviyesi olmak budur.

Tekrar söylüyorum ODA aptal biri değil eğer ki gerçekten Mihawk Yonkou seviyesi olmuş olsaydı Kaido vs Luffy savaşın da bizim gözümüze Xebec, Shanks, Roger, Oden ve Wb'yi soktuğu gibi dünyanın en güçlü kılıç ustası olan Mihawk'ı da sokardı.

Mihawk Yonkoluk ile ilgilenmiyorum dedi diye Yonkou seviyesi olmuyor bu zamana kadar ki en büyük iddia Shanks ile vs atmalarıydı ama çok iyi hatırlıyorum o vs'ler Shanks'in Yonkou olmadan önce olduğu ortaya çıkınca forum baya çalkalanmıştı.

Mihawk eğer ki Yonkou seviyesi olmuş olsaydı savaş lordluğu kaldırıldığı zaman Mihawk'ı yakalamaya amiral gönderilirdi denizciler değil.

Mihawk saldırı yapıyor Jozu durduruyor bir yonkou saldırısı durdurmak o kadar basit olmamalı.

Tekrar Tekrar söylüyorum Mihawk çok güçlü bir karakter ama yonkou seviyesi olmak çok farklı bir durum Haki, Güç, İrade ve Meyve gibi etkenler var Shanks ile kılıç seviyesi eşit olabilir ama olaya diğer konular girdiği zaman ve zamanla gelişim durumun da Shanks yonkou seviyesine yükselmiş Mihawk altında kalmış diyorum ben. Aynı Luffy'in bir zamanlar zoro ile eşit seviyelerdeyken şimdi araların da ki bariz farkın belli olması gibi. Ya da Kaido ile Luffy'in savaşların da Kaido ilk başta Luffy'i paket edip sonra Luffy'i haki seviyesini yükseltip içten yok etmeye başlayınca Kaidonun şaşırıp bu adam önce ki adam değil tarzın da ifade kullanmasından da zamanla seviyelerin geliştiğini bir karakterin diğerine göre daha hızlı gelişip güçlendiğini görebiliriz.

Bu 2 vs zaten Mihawk'ın yonkou olmadığı gösterir. Yonkou seviyesi bir karakterin bu 2 karakteri rahatça geçmesi gerekirdi.

Mihawk vs Vista
Mihawk vs Crocodile

Shanksdan güçlü çıkması daha iyi olacaktır seri için. Shanks zaten başrolün favori karakteri her zaman Mihawkın önünde olacak. Güç konusunda Mihawkın önde olması daha iyi olur.

O zaman Buggy Yonko oldu diye de Buggy > Kidd diyelim. Çelişki oluyor.
Bu tarz animeler de böyle komik durumlar olabilir bunları baz almamak lazım. One Punch Man da King diye bir karakter var Güç seviyesi olarak 5. En güçlü olarak Kral olarak bilinen bir karakter var hatta dünyanın en güçlü adamı olarak lanse ediliyor ama adamın hiç gücü yok bu tarz animeler de böyle şeyler olabilir bunu baz almayalım :)

Güncel ödül listesin de Mihawk 7. sıra da Luffy'i 8. sıra da şimdi sizce Mihawk Luffy'den güçlü olabilir mi :)

Mihawk Yonkoluk ile ilgilenmiyorum dedi diye Yonkou seviyesi olmuyor bu zamana kadar ki en büyük iddia Shanks ile vs atmalarıydı ama çok iyi hatırlıyorum o vs'ler Shanks'in Yonkou olmadan önce olduğu ortaya çıkınca forum baya çalkalanmıştı.
İlk mesajında Mihawk fanboyları diye girdin ya lafa senin Shanks fanboyluğunla boy ölçüşülemez ondan eminim.

Verdiğin bi tane mantıklı cevap yok.Sana 50'dir o düellolardan sonra Shanks'ın yonko olmasının bizim dilimizde sadece Shanks'ın daha da güçlendiği anlamının çıkacağını,Mihawk'la kıyaslamak için alakasız olduğunu söylüyorum anlamıyorsun.Mihawk hala tam gücünü göstermemişken o düellolardan sonra Shanks 10 tık güçlendiyse Mihawk'ta 10 tık güçlenmiş olabilir diyorum.Bana Mihawk'ın Shanks'la aynı seviyede güçlenmediğini kanıtlayamazsın.

He tabi Shanks tur bindirdi Mihawk'a kanıtı varmış gibi savun.Mihawk yonkolukla ilgilenmiyorum deyince o öyle deyince öyle mi oluyor de.Sadece işine geldiği gibi konuşan bi fanboysun.

Mihawk eğer ki Yonkou seviyesi olmuş olsaydı savaş lordluğu kaldırıldığı zaman Mihawk'ı yakalamaya amiral gönderilirdi denizciler değil.
Hepi topu 3 amiral var.Mihawk yonko seviyesiyse niye amiral göndersinler.Riskli bir hamle denizciler için.Koramirallerle gözdağı vermek istemiş olabilirler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık