Ben şu an "Mihawk=yonko" kısmını tartışmıyorum.O düellolarda Shanks yonko değil diye Shanks>Mihawk'a getirmeye çalıştın.Bu anlam nasıl çıkıyor ? Biri yonko olmuş diğeri olamamış diyorsun.Adamın kendi lafı var yonkoluk umrumda değil diye.
Ben hala bu 2 soruma cevap alamadım.He iddaalarının hiçbiri de elle tutulur değil.
Shanks ile WB bir birleri ile eşit konuşurken ve kılıç çarpıştırırken Mihawk'ın Wb'yi görünce bakalım bu adamla aramız da ki fark nedir diye merak etmesi ve saldırı yapması bariz olarak yonkou seviyesi olmadığını gösterir.
Detayını bilmiyoruz ama Shanks Wb'ye savaş açmak için gelen Kaidoyu durduruyor ve Marineford'a geliyor Kaido gibi bir canavarı durdurup peşine MF'ye gelmek işte yonkou seviyesi olmak budur.
Tekrar söylüyorum ODA aptal biri değil eğer ki gerçekten Mihawk Yonkou seviyesi olmuş olsaydı Kaido vs Luffy savaşın da bizim gözümüze Xebec, Shanks, Roger, Oden ve Wb'yi soktuğu gibi dünyanın en güçlü kılıç ustası olan Mihawk'ı da sokardı.
Mihawk Yonkoluk ile ilgilenmiyorum dedi diye Yonkou seviyesi olmuyor bu zamana kadar ki en büyük iddia Shanks ile vs atmalarıydı ama çok iyi hatırlıyorum o vs'ler Shanks'in Yonkou olmadan önce olduğu ortaya çıkınca forum baya çalkalanmıştı.
Mihawk eğer ki Yonkou seviyesi olmuş olsaydı savaş lordluğu kaldırıldığı zaman Mihawk'ı yakalamaya amiral gönderilirdi denizciler değil.
Mihawk saldırı yapıyor Jozu durduruyor bir yonkou saldırısı durdurmak o kadar basit olmamalı.
Tekrar Tekrar söylüyorum Mihawk çok güçlü bir karakter ama yonkou seviyesi olmak çok farklı bir durum Haki, Güç, İrade ve Meyve gibi etkenler var Shanks ile kılıç seviyesi eşit olabilir ama olaya diğer konular girdiği zaman ve zamanla gelişim durumun da Shanks yonkou seviyesine yükselmiş Mihawk altında kalmış diyorum ben. Aynı Luffy'in bir zamanlar zoro ile eşit seviyelerdeyken şimdi araların da ki bariz farkın belli olması gibi. Ya da Kaido ile Luffy'in savaşların da Kaido ilk başta Luffy'i paket edip sonra Luffy'i haki seviyesini yükseltip içten yok etmeye başlayınca Kaidonun şaşırıp bu adam önce ki adam değil tarzın da ifade kullanmasından da zamanla seviyelerin geliştiğini bir karakterin diğerine göre daha hızlı gelişip güçlendiğini görebiliriz.
Bu 2 vs zaten Mihawk'ın yonkou olmadığı gösterir. Yonkou seviyesi bir karakterin bu 2 karakteri rahatça geçmesi gerekirdi.
Mihawk vs Vista
Mihawk vs Crocodile