Vista : Dövüşü sonra yaparız.Adama artı basmaktan çıtayı arşa dayadı. Shanks bile şov yapmışken, reis kim bilir nasıl şov yapacak.
Vista : Dövüşü sonra yaparız.Adama artı basmaktan çıtayı arşa dayadı. Shanks bile şov yapmışken, reis kim bilir nasıl şov yapacak.
Reis merhamet etmiş erteleyerekVista : Dövüşü sonra yaparız.
Mihawk Shanks'ten öğrenmiş bunu.Reis merhamet etmiş erteleyerek
Şanks’tan merhamet öğrenmiş olabilir, dövüşlerin sonunda Şanks merhamet dilenmiştir, Mihawk reis de “o da ne, eğer bana merhamet nedir öğretirsen, canını bağışlarım kızıl saç” demiştir. İşte o gün canını bağışlayıp Şanks’tan bir şey öğrenmiştir. Buna karşılık Şanks’ı, Zoro’ya yaptığı gibi çırak olarak alıp h. Haki, geleceği görme gibi becerileri öğretmiştir. Şanks tam kıvama gelirken kolu kaybedince Mihawk ile düello yapma hakkından da olmuşturMihawk Shanks'ten öğrenmiş bunu.
Düşünmeye gerek yok Vista Jozu orada duruyor. Mr 1 önce adam akıllı teklesin yeter.Bıçaklı hali Shanks kadar ediyor, düşünün yoru kullanınca nasıl...
Mihawk KK değil yonko çıksa da hikaye saçma. Oda önce Vista gibi kişilerin top tierlarla savaşıp savaşamacağına karar versin. Ne desek elimizde kalıyor sonra.Düşünmeye gerek yok Vista Jozu orada duruyor. Mr 1 önce adam akıllı teklesin yeter.
Kriegin adamları da onun( Mihawk ) gözüne bakınca öleceğimizi düşündük gibi bir şey diyordu yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama Mihawkın Farklı bir özelliği var gibi .Bölüm devlerin saldırısından önce bitseydi mangaka şu topa mı girdi acaba derdim.
"Gördüklerimiz Shanks'ın Kid'e geleceği göstermesiydi" gibi bir şey olabilirdi. Mihawk'a da gönderme olurdu.