Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
tamam haksızsın katılmıyorum aynen ganka webe en güçlü adam herkesi alır kafasından devam edip yazarın verdiği bilgileri görmezden gelmeye devam etmekte özgürsün Bi ara Ace novelinide okuyuver en güçlü adam Akainu ya karşı sefil duruma düşen ace ile nasıl kıran kırana felan çarpışıyor. shanks>Mihawk kısaca işin özü
Manga okuyup doğru bilgilenmek ✖
novel movel zırto pırto işlerle kendini kandırmak ✅

Pplerinizde Zoro olmasına şaşmamalı ünvanların seri içi neye göre verildiğini düşünemeyecekseniz asıl sizle işimiz var kaç kez panel ve vivre carddan kanıtlamışımdır şu sohbetlerde siz düz okuyup yorumlamaya devam edin beyler ppnizdeki elemanın hakkını veriyorsunuz.
Neye göre verilmiş ünvanlar? WB için meyveye verildi bahanesini sunuyordun Mihawk için bahanen ne?

Manga okuyup doğru bilgilenmek ✖
novel movel zırto pırto işlerle kendini kandırmak ✅
Verdiğim bilgiler mangada zaten abi daha fazla açıklama yapmıyorum okumuyorsun yada okuyamıyosun zaten.
Neye göre verilmiş ünvanlar? WB için meyveye verildi bahanesini sunuyordun Mihawk için bahanen ne?
cros guildin ödülünü açıkladığı kısımda kılıç yeteneğinden kızıl saçtan bile daha iyi diye vurgulanıyor ünvanı.
bahane dediğin şey yazarın kendi yazdığı yazı haberin olsun canonluk kavramını öğrenirsiniz umarım bigün. :fool:
Ne diyeyim hayal dünyasında yaşıyorlar. Allah akıl fikir versin. :D
Bunu senin demen kahkaha attırıyor kral.
Adama mangada şöyle yazıyor diyorum, databook vivre card falan diyor :oleyo2:
düzgün argüman kurmadan yoksunsun abi yazdığımı anlayamıyorsun aklına geleni yazıyorsun kafan neye takılıyosa bozuk plak gibi onu tekrarlıyosun yazarın canon dediği şeyleri umursamıyorsun ünvanların ne manada verildiğini düşünme çabasında yok düz okuyorsun ben ne anlatsam havada kalıyor bu amiral mevzularındaki görüşlerimi uzun uzun yazdım direk sana onuda okumamışsın bellii biriyle tartışırken verdiği cevabı okumuyacaksan tartışmaya girme karşındakini uğraştırma.

Son düzenleme:
En iyi kılıç ustası ünvanini en güçlü diye yorumlamakta ayrı bir olay.
Şaşılacak bir şey yok, normali o.

Sekai Saikyou no Kenşi= En güçlü kılıç ustası = Mihawk.
Sekai Saikyou no Otoko = Dünyanın en güçlü adamı = Beyazbıyıklı.
Saikyou no Seibutsu = En güçlü yaratık = Kaidou.

Orijinal dilinde, mangada, Kaidou ve Beyazbıyıklı için kullanılan "saikyou" yani en güçlü ifadesi Mihawk için de kullanılıyor. Yani Türkçe'ye en iyi diye çevirince anlamı değişmiyor. En güçlü demiş Oda.

Şaşılacak bir şey yok, normali o.

Sekai Saikyou no Kenşi= En güçlü kılıç ustası = Mihawk.
Sekai Saikyou no Otoko = Dünyanın en güçlü adamı = Beyazbıyıklı.
Saikyou no Seibutsu = En güçlü yaratık = Kaidou.

Orijinal dilinde, mangada, Kaidou ve Beyazbıyıklı için kullanılan "saikyou" yani en güçlü ifadesi Mihawk için de kullanılıyor. Yani Türkçe'ye en iyi diye çevirince anlamı değişmiyor. En güçlü demiş Oda.
Oda halt etmiş Odaya güvenmiyorum yapar bir saçmalık onu da rezil eder

Shanks mı daha güçlüymüş? Adam yıllardır yattığı halde 3.5M+ ödülü var. Düşün Shanks bu sürede aktif korsan anca 4.5M

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık