Görecez, görevini yerine getirecekmi getirmicekmi, bekliyorum.Çayın altını yakmasın da önemli olan o.
Görecez, görevini yerine getirecekmi getirmicekmi, bekliyorum.Çayın altını yakmasın da önemli olan o.
O teoriyi çıkartan arkadaşlar Mihawk'ın kızıl saç korsanlarının gizli bir üyesi olduğu düşüncesiyle yazdılar bunu, olası bir Shanks vs Teach savaşında hikayenin final savaşına bağlanabilmesi için Mihawk ve Shanks'ın öleceğini öngördüler. Mihawk'ın Shanks'ın tayfasıyla bir alakasının olmadığı daha ilk bölümlerden belliydi, ama şimdi kesinleşmiş oldu. Kısacası teori yattı. Teach'in bizim üçlünün peşine düşmesi şu saatten sonra çok güç bir ihtimal, Mihawk'ın zaten meyvesi yok, Croco ve Buggy'nin meyveleleri de risk almaya değecek nitelikte değil. Sen hep buradan patlıyorsun işte, 20 yıl sır gibi saklanan, okuyucunun en çok merak ettiği iki karakteri bu denli basit bir şekilde harcamak Oda'nın kalemine bile ters.Olmayacağı kesin mi hala? Luffy'nin en büyük rakibi Teach olacağı belliyken bu gayet olası bir senaryo la.
İster kabul et ister etme, senin düşüncen diyebilirsin ama saçma bir düşünce değil bu seri içinde...
Teorinin yattığı şimdi belli oldu aslında, yani ''Tayfa üyesi'' olmasından ziyade ''Shanks ve Mihawk arkadaşlığı'' üzerinden bağlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam teori.O teoriyi çıkartan arkadaşlar Mihawk'ın kızıl saç korsanlarının gizli bir üyesi olduğu düşüncesiyle yazdılar bunu, olası bir Shanks vs Teach savaşında hikayenin final savaşına bağlanabilmesi için Mihawk ve Shanks'ın öleceğini öngördüler. Mihawk'ın Shanks'ın tayfasıyla bir alakasının olmadığı daha ilk bölümlerden belliydi, ama şimdi kesinleşmiş oldu. Kısacası teori yattı. Teach'in bizim üçlünün peşine düşmesi şu saatten sonra çok güç bir ihtimal, Mihawk'ın zaten meyvesi yok, Croco ve Buggy'nin meyveleleri de risk almaya değecek nitelikte değil. Sen hep buradan patlıyorsun işte, 20 yıl sır gibi saklanan, okuyucunun en çok merak ettiği iki karakteri bu denli basit bir şekilde harcamak Oda'nın kalemine bile ters.
O muhabbetin en az 10 yılı var Sir Croc'un forumu bırak seriden haberi yoktur o dönemBenim aklımda hep ''Zoro o adadan çıkmadan Mihawk'ı yenmiştir'' lafı kalmıştı. Demek bunu da bizim kumkum yaymış. Neyse, patlamaya +1 ekle.
Adamlar otu boku bana kitleme derdinde bir düşünce ortaya attık diye boşver...O muhabbetin en az 10 yılı var Sir Croc'un forumu bırak seriden haberi yoktur o dönem
Hazır günah keçisi olmuşken Zoro vs Goku'yu üstleniver.Adamlar otu boku bana kitleme derdinde bir düşünce ortaya attık diye boşver...
Bok atmışsın diyelim ona düşünce denmez reisAdamlar otu boku bana kitleme derdinde bir düşünce ortaya attık diye boşver...
Ahirette günahlarım HD olarak izletilince..@Sir Crocodile Evet, ne diyorsun şimdi? Kıvıracak mısın?
@Mike @RedTeroR @Densetsu no Samurai @Mihawk @Kaidou @Rika
Hahaha öyle olsa bile diyorum ya ne varsa bana kitlenecek gibi duruyor.Bok atmışsın diyelim ona düşünce denmez reis