@Mihawk Paylaşmış, bir de SS al diyorPaylaş paylaş.
@Mihawk Paylaşmış, bir de SS al diyorPaylaş paylaş.
Az evvel sildiğin mesaj buna cevaptı işte
Ulan sizin mesajları da ben bulucam rahat olun. sanki biz yanıldık bir tek. Diyorum ya Mihawcılar iyi yanmış...@Mihawk Paylaşmış, bir de SS al diyor
Puhahaa ulan bu kadar da olmaz bee. Herkese hikaye anlatmayın diyene bak Mihawk vs Zoro olmuş yenişememişler.Sıcak sıcak geldi. Mihawk adadan gitmeden önce Zoro'ya üstünlük sağlayamamış. Özgüvene bak ''SS alsın isteyen kişi'' hahaha.
Olum sohbet edelim diye paylaşmıyoz bunları, ne diyosun iki yıllık aradan sonra Zoro ve Mihwak eşitmiydi, Zoro mihawkı dövdümü ne oldu? Aydınlat ışığınla Kf'yiUlan sizin mesajları da ben bulucam rahat olun. sanki biz yanıldık bir tek. Diyorum ya Mihawcılar iyi yanmış...
Ulan sizin mesajları da ben bulucam rahat olun. sanki biz yanıldık bir tek. Diyorum ya Mihawcılar iyi yanmış...
Yanılmışız dedik ya, bak ben diyorum ama bazıları hala diyemiyor hikaye anlatıyor. Herkes aynı değil, bazıları kendini kandırsın hikaye anlatsın...Olum sohbet edelim diye paylaşmıyoz bunları, ne diyosun iki yıllık aradan sonra Zoro ve Mihwak eşitmiydi, Zoro mihawkı dövdümü ne oldu? Aydınlat ışığınla Kf'yi
Ödülü yüksek çıkmayacak sen "Ödül güce göre verilmemiş ki" deyip boş boş savunmaya devam edeceksin. Bende gülmeye devam edeceğim.
Dediğim o, sende bunu dedin zaten. Ödülün nasıl verildiği belli değil bu seride, Buggy örneği ortada, karakter ne gösterdi de bunu aldı? Tamamen düşünce üzerine ne kadar troll olsa da. Croc'un yaptığı şeyi bunun üzerine yıkıp ödülü uçurmuşlar...@Sir Crocodile Buna kesinlikle cevap vermelisin, bakalım ödül neye göre veriliyormuş, nasıl yorumlayacaksın.