Maxlığın formda yine...2 zoro 8 crocodile?
Maxlığın formda yine...2 zoro 8 crocodile?
Zoroyla kıyaslayan sensin yine uçuşlardasın zoro ıslatmadan bile yener artık kral halisiyle tek atar geçer hala hikaye anlatıyorsun ödülü daz bones ile dolandığı için Oda torpiliyle seriye atanan timsahçık fanı seniMaxlığın formda yine...
Aynen kanka ondan ondan son bölüm sonrası, sana maxlik konusunda ne desem her geçen gün daha az kalıyor.Zoroyla kıyaslayan sensin yine uçuşlardasın zoro ıslatmadan bile yener artık kral halisiyle tek atar geçer hala hikaye anlatıyorsun ödülü daz bones ile dolandığı için Oda torpiliyle seriye atanan timsahçık fanı seni
Ne dedin la daha dün mihawkla eşit diyordun 1 gün sonra patladın hala hikaye anlatıyorsun ahahshshdhjfjfkglglAynen kanka ondan ondan son bölüm sonrası, sana maxlik konusunda ne desem her geçen gün daha az kalıyor.
Ne konuna patladım? Croc organizasyon kurmuş Mihawk da katılmış patladığım yer neresi? Ne okuyorsunuz olum siz?Ne dedin la daha dün mihawkla eşit diyordun 1 gün sonra patladın hala hikaye anlatıyorsun ahahshshdhjfjfkglgl
Güç statü vs her konuda eşit görüyorsun sonra nerde patladım.Mihawk buna kılıcını bile taşıtmaz ama reis lütfetmiş davete icabet etmiş.Ne konuna patladım? Croc organizasyon kurmuş Mihawk da katılmış patladığım yer neresi? Ne okuyorsunuz olum siz?
Aynen aynen o yüzden koşa koşa katılmış dimi? Hahaha artık nereye uçağını şaşırdın. :SGüç statü vs her konuda eşit görüyorsun sonra nerde patladım.Mihawk buna kılıcını bile taşıtmaz ama reis lütfetmiş davete icabet etmiş.
Nerde eğlence var oraya gidiyor ne yapsın shanks ile ortak olup herkesi mi yensinlerAynen aynen o yüzden koşa koşa katılmış dimi? Hahaha artık nereye uçağını şaşırdın. :S