Mihawk daha çok şu sanki ya...Harekete geçti. Bundan sonra karşısına çıkanlar düşünsün, elek edecek.
Mihawk daha çok şu sanki ya...Harekete geçti. Bundan sonra karşısına çıkanlar düşünsün, elek edecek.
Ortakların da itirazı yok muhtemelen.Lonca oluşturuldu denmiyor mu? Hükümetin görüşü senin dediğin...
Olsa ne olur? Hükümet'e gidip itiraz dilekçesi mi verecekler?Ortakların da itirazı yok muhtemelen.
Öldürsün Buggy'yi, başına geçsin loncanın. Kim çıkacak karşısına? Ondan güçsüz Mihawk mı?Olsa ne olur? Hükümet'e gidip itiraz dilekçesi mi verecekler?
Bilgi olarak "Lonca oluşturulmuş" değil de "Ekibe katılmışlar" olayı dense sen dediğinde haklıydın ama standart hükümet salaklığı bu. ID sonrası da, MF sonrası da Buggy konusunda aynı salaklığı yapıyorlar adamlar. Troll, komiklik falan diyoruz ama işte...
Senin kafanda seri zaten böyle işliyor şaşırmıyorum bu yüzden yorumlarına artik...Öldürsün Buggy'yi, başına geçsin loncanın. Kim çıkacak karşısına? Ondan güçsüz Mihawk mı?
Mihawk'ı gömen yorumları şu şekil oluyorum. Çok eğleneceğiz.Mihawk daha çok şu sanki ya...
-Mihawk oğlum neden Yonkou olmadın diğim "Baba diyo başka korsanlar da var evrende" diyo demek başka korsanlar olmasa Yonkou olacak agagagagaga!Mihawk'ı gömen yorumları şu şekil oluyorum. Çok eğleneceğiz.