Hahahah hemen konuyu farklı yere çekme çabaları.Sen Mihawk'ı Croco ile kıyasladığın için ezik görüyorsun, zira Croco ile kıyaslayabilmen için çöp olması gerek.
Bu yoruma şunu atmam yeterli...
Hahahah hemen konuyu farklı yere çekme çabaları.Sen Mihawk'ı Croco ile kıyasladığın için ezik görüyorsun, zira Croco ile kıyaslayabilmen için çöp olması gerek.
O gün bi gelsin deŞimdiden kıvırmalar başlanmış aslında , bu iddiayı kazanırsak profil fotosu olarak 6 ay şu gif çok iyi gider crocoya
Mihawk harcanacak be @Siyah Ateş o gün buralarda ol...O gün bi gelsin de
Ben buradayım yauMihawk harcanacak be @Siyah Ateş o gün buralarda ol...
Mihawk'a bir şey olursa kaçma diye diyorum yani...Ben buradayım yau
Lord ödülleri açıklanırken ''Mihawk, bir imparatorla eşit savaşabilen tek lordumuzdu!'' Bir cümle seni yıkar timsah reisMihawk'a bir şey olursa kaçma diye diyorum yani...
Kılıç koklama sırası onun olur artık Bir kokladı mı zaten bırakamaz müptelası olur.Lord ödülleri açıklanırken ''Mihawk, bir imparatorla eşit savaşabilen tek lordumuzdu!'' Bir cümle seni yıkar timsah reis
Öyle bir şey demez, diyemez. Çünkü genel manada Shichiler için bu tarz bir cümleyi çoktan kurmuş durumda zaten...Lord ödülleri açıklanırken ''Mihawk, bir imparatorla eşit savaşabilen tek lordumuzdu!'' Bir cümle seni yıkar timsah reis
Hayal bile edemiyorumKılıç koklama sırası onun olur artık Bir kokladı mı zaten bırakamaz müptelası olur.
Belki der, ne biliyorsun, senin için kısa ve acısız olur.Öyle bir şey demez, diyemez. Çünkü genel manada Shichiler için bu tarz bir cümleyi çoktan kurmuş durumda zaten...
Fakat siz her şeyi Mihawk'a bağladığınız için bunları görmemeniz normal...
''Belki der'' olayı gözümde ''Göl maya tutar mı?'' olayından farksız yav.Hayal bile edemiyorum
Belki der, ne biliyorsun, senin için kısa ve acısız olur.