Lan oğlum bi' gidin. Şu yazdığınıza kendiniz inanmıyonuz daha. Saçma sapan olaylar silsilesi işte. Oda salağandan ne bekliyorsunuz ?Prime haliyle gidip çoluk çocukla uğraşmış resmen. :S
Lan oğlum bi' gidin. Şu yazdığınıza kendiniz inanmıyonuz daha. Saçma sapan olaylar silsilesi işte. Oda salağandan ne bekliyorsunuz ?Prime haliyle gidip çoluk çocukla uğraşmış resmen. :S
Her zaman inandığımızı yazacaksak işimiz var ellamLan oğlum bi' gidin. Şu yazdığınıza kendiniz inanmıyonuz daha. Saçma sapan olaylar silsilesi işte. Oda salağandan ne bekliyorsunuz ?
Seriye fazla geliyor reis. Umarım eceliyle ölür veya alkol komasına falan girer. Yoksa Oda'nın eline kalırsa, işi yaş.Big Mom'un yonko olduğu evrende kendisi KK seviyesidir.
Mihawkin pelerini ile Genç Rayleighinkinin desenleri aynı. Muhtemelen Mihawk, Kriegin gemisini kestiği gibi Rayleighin gemisini kesip Rayleighi suya attı. O sırada Hacchi Rayleighi kurtardı ve dost oldular. Böylece hikayedeki boşluk da dolmuş oluyor.Mihawk zirve Rayleigh'i alır bu arada. Adam benim gözümde Yonko üstü konumda. :d
Çünkü Luffy'nin hedefi Rayleigh'i yenmek değil. Zoro'nun hedefi direkt olarak Mihawk'ı yenebilmek. Adam her dövüşünde "sana yaklaşıyorum" çekiyor.Luffy, Rayleigh'i geçebilir ama Zoro'nun aldığı her power-up bu adama yazar.
Nerede oluyor bunlar?Çünkü Luffy'nin hedefi Rayleigh'i yenmek değil. Zoro'nun hedefi direkt olarak Mihawk'ı yenebilmek. Adam her dövüşünde "sana yaklaşıyorum" çekiyor.
Bkz; King dövüşü sonrası hatırladıkları.Nerede oluyor bunlar?
Ne hatırlıyor onları da yazar mısın?Bkz; King dövüşü sonrası hatırladıkları.