Şu saatten sonra hangi karakteri nasıl övelim şimdi…? Herif Tanrı oldu… gerçi hala Mihawk>Luffy… Ama Nika başka bir olay… 

Zaten Roger'ın dünyanın en güçlü adamıyla denk olduğu gösterdi bize Oda.Kişisel güç, şan, şöhret, kudret... Her yönüyle orada kendi unvanı ile KK unvanı arasına mesafe koydu orada Mihawk. Bu unvan kıyaslama tuzağına fazla düşmeyin :/ Bu konunun temeli Mihawk ile Roger'ı denk gösterme gafletine düşenlere kadar dayanır. Mifak tayfa toplamaktan bahsediyor diyerek Roger'ı yediriyorlardı bu kan emiciye
Bu manga shounen ve ana karakteri de KK diyorsa iş biter. O evrende ondan daha zorlu bir amaç yoktur artık....
Roger daha güçlü. Oden'in Wb ve Roger karşısında düştüğü durum açık.Zaten Roger'ın dünyanın en güçlü adamıyla denk olduğu gösterdi bize Oda.
Korsanlar kralı kaptanı bak en az bu seviyede olmalı dedi bize adeta.Tek başına da bu yetmiyor sadece...
Beyazsakal mesela olmak istese ne olurdu ?
Beyazsakal'a rahmet, sevdilerine de sabır dilerdik.Zaten Roger'ın dünyanın en güçlü adamıyla denk olduğu gösterdi bize Oda.
Korsanlar kralı kaptanı bak en az bu seviyede olmalı dedi bize adeta.Tek başına da bu yetmiyor sadece...
Beyazsakal mesela olmak istese ne olurdu ?
Roger daha güçlü. Oden'in Wb ve Roger karşısında düştüğü durum açık.
Anlaştık az çok sen beni anladın.Beyazsakal'a rahmet, sevdilerine de sabır dilerdik.![]()
Oda şunu gösterdi. KK korsanlar içinde tek en güçlü olmayabilir ama KK'dan güçlüsü de yoktur. Denklemi ona göre ayarlıyor. Luffy KK olduğunda ondan sağlam korsanı bulamazsın mesela. Gerçi gidişata bakılırsa denk olanını da bulamazsın da neyse.![]()
Big Mom'ı şişler, Teach'i yarar, Shanks'ı kolsuz bırakır ama Kaido ile anca denk gider.Şuanki Zoro'dan net güçlü bu da onu sağ kolların net üzerine koyar. Top tier bir karakter işte.. en kötü 20 yıl önceki Kaido'yla Oden kadar mücadele ederdi
Wano'da pineklemek yerine gidip Bigmom'ın ponesine falan çökmeye çalışsaydı KK olmaya bir adım daha yaklaşırdı belki. :S Yeterli kudrete sahip ne de olsa.Anlaştık az çok sen beni anladın.
Mesela Kaido niye korsanlar kralı olamıyor/olamayacak adayı elden geçirdi![]()
Teach artık Kaido'dan bile güçlü olmuştur üzgünümBig Mom'ı şişler, Teach'i yarar, Shanks'ı kolsuz bırakır ama Kaido ile anca denk gider.