Bazıları Mihawk'ın gösterilmeyişini gücüne bağlamışlar. Bu adam Zoro'nun hedefi değil mi? Zoro ne ki, bu adam gösterilsin? Daha Killer'de tek yiyen adam varken Mihawk'ın işlenmesini beklemek....
Tek atmadır o yeme değildir.Bazıları Mihawk'ın gösterilmeyişini gücüne bağlamışlar. Bu adam Zoro'nun hedefi değil mi? Zoro ne ki, bu adam gösterilsin? Daha Killer'de tek yiyen adam varken Mihawk'ın işlenmesini beklemek....
Karşılıklı tekleştiler işte. Ben Killer pencerisinden baktım.Tek atmadır o yeme değildir.
Back stab atınca tek atmak olmaz o.Karşılıklı tekleştiler işte. Ben Killer pencerisinden baktım.
O da sırtını daha iki dakia önce tanıştığı adama hemen yaslamasaymış o zaman. Ne diyelim.Back stab atınca tek atmak olmaz o.
Salak dersin tek yedi demezsin.O da sırtını daha iki dakia önce tanıştığı adama hemen yaslamasaymış o zaman. Ne diyelim.
Ben Killer'ın ikinci bir darbesini görmedim valla. Salaklık veya başka bir şey. Sonuçta tek darbeye gitti adam.Salak dersin tek yedi demezsin.
Kaidoyu uykusunda bıçaklasalar ona da tek yedi dersin.Ben Killer'ın ikinci bir darbesini görmedim valla. Salaklık veya başka bir şey. Sonuçta tek darbeye gitti adam.
Olabilir. Gerçekleşsin, o zaman düşünürüz bir şeyler.Kaidoyu uykusunda bıçaklasalar ona da tek yedi dersin.