Mihawk ın seviyesi konusunu açsanaNeresi boş? Gücünden bağımsız olarak söylüyorum, kendisi önemli bir konumda.

Mihawk ın seviyesi konusunu açsanaNeresi boş? Gücünden bağımsız olarak söylüyorum, kendisi önemli bir konumda.
Bu biraz abartı geldi bana21 yıldır Amiral=Dragon=Mihawk=Yonko diyoruz.
Zoronun enmayı ilk aldığında yaptığı ayardaki saldırıları mihawk mf de rahst rahat yapıyordu. Buradan bile ne kadsr güçlü olduğu belli aslında. Jozu olayını örnek veriyorlar ama jozu slashi komple yemedi , yansıttı bunun yanında ne kaido, ne mihawk , ne wb ne linlin jozuya gardını indirmediği sürece tek atamaz.Zoro balıkadam adasında iken daha mihawk kadar güçlü olmadığını hatta yolunun uzun olduğunu ima ediyordu. Balık adam adasından bu yana toplasan seride 1 veya 3 aylık bir vakit geçti galiba. Bu sürede Enma ve kral haki açtı. Bu farkın hala kapanmadığı gerçek bence. Çünkü mihawkta enmadan güçlü bir kılıç var. Mihawk tam bir canavar çıkacak. Zoroda kral haki uyandığına ve hedefi de mihawk olduğuna göre onda da kesin çıkacak.
Kendi diyor ciddi olacağını Luffy'e karşı.Mihawk'ın Mf'de ciddi olduğunu mu düşünüyorsun ?