Ben adama yonkou demiş ve gerekçelerini zamanında bol bol yazmışım.. Amiral+ yapmak için kasmam. En basitinden bir örnekti buAdamı admiral+ yapmak için bu kadar sürüncemeceli yollara başvurmak yakışmıyor sana yaw:d
Ben adama yonkou demiş ve gerekçelerini zamanında bol bol yazmışım.. Amiral+ yapmak için kasmam. En basitinden bir örnekti buAdamı admiral+ yapmak için bu kadar sürüncemeceli yollara başvurmak yakışmıyor sana yaw:d
Yazdığını biliyorum. Mihawk'ın seviyesi için kılı kırk yardığını görünce şey edeyim dedim.Ben adama yonkou demiş ve gerekçelerini zamanında bol bol yazmışım.. Amiral+ yapmak için kasmam. En basitinden bir örnekti bu
Çok yanulacaksın kekooo çooook.Yazdığını biliyorum. Mihawk'ın seviyesi için kılı kırk yardığını görünce şey edeyim dedim.
Umarım ben yanılırım yaw. aksi durumda forumun trafiği bayağı düşecek:dÇok yanulacaksın kekooo çooook.
Sen kendini kılıç lobisine teslim et ve bekle. Boşuna mı lobi olduk bizUmarım ben yanılırım yaw. aksi durumda forumun trafiği bayağı düşecek:d
Bu ne abi yaaaaa. Allah Allaaaaah.Havalı falan değil. Pilavcı bıyığına sahip olmak ve hiç emote vermemek karizmatiklik sayılıyor herhalde. Sırtında kendisinin 55 katı hiç estetik olmayan iğrenç bir kılıç taşıyor. Güç desen yaptığı maks hareket büyük bir şeylere büyük bir slash atıp o rezalet kılıcı geri sırtına sokmak.
En abartılan karakterlerden biri. Vista her dalda patates eder bunu
GerçeklerBu ne abi yaaaaa. Allah Allaaaaah.
İyi bir argümanı veyahut kanıtı olsa bile fan mı diyeceğiz?Zoronun gelecekteki seviyesidir kendisi.Yani en güçlü sağ kol Marconun 1 tık üstü daha fazlasını söyleyen ağır fandır.
Kanıt olursa tabiki demezsiniz ama öyle birşey imkansızİyi bir argümanı veyahut kanıtı olsa bile fan mı diyeceğiz?