Ne oldu filmi falan mı çıktı bu filler karakterin.
İfşası çıkmış. Kızıl da varmış.Ne oldu filmi falan mı çıktı bu filler karakterin.
Dübür dövdürmeli ifşalar dikkatimi çekmiyor maalesef.İfşası çıkmış. Kızıl da varmış.
Kid küçükken anamla beni Usopp misali bir başıma bırakan şu şerefsizi kes diye Mihawk’ı gazlıyormuş.Mihawk tek koldan sonra dövüşmem diyince yapacağın işin diyerek çocuk yaşta azarlamış Mihawk’ı atar yapmış.Büyüyünce ben halledeceğim demiş basıp çıkmış şatodan giderken de babunlara fıstık atmış.Dübür dövdürmeli ifşalar dikkatimi çekmiyor maalesef.
Kid üzerine işeten adamı görse bir de ben işeyeyim der.Muhtemelen işemiş de.Görürüz ilerde.Kid küçükken anamla beni Usopp misali bir başıma bırakan şu şerefsizi döv diye Mihawk’ı gazlıyormuş.Mihawk tek koldan sonra dövüşmem diyince yapacağın işin diyerek çocuk yaşta azarlamış Mihawk’ı atar yapmış.Büyüyünce ben halledeceğim demiş basıp çıkmış şatodan giderken de babunlara fıstık atmış.
Haydaaa. Orijinal rengi böyle miymiş? Başka sahnelerde farklı olabilir gerçi.Im'ın kayıp evladı Mihawk...
Mihawk için mi dedin? Mangada gözü hep kırmızıydı.Haydaaa. Orijinal rengi böyle miymiş? Başka sahnelerde farklı olabilir gerçi.
Shanksla neden kanka oldukları ortaya çıktıIm'ın kayıp evladı Mihawk...
Mihawk için dedim. Im ilk gözüktüğü zamanlarda da bu muhabbet dönmüştü ama net olarak kırmızı kalmamış aklımda. Tekrar şaşırdım.Mihawk için mi dedin? Mangada gözü hep kırmızıydı.