Mihawk>oden.
O kanca ne çibileri püskürttü MF de sen fazla kurcalama oraları.Sen bence şansını zorlama. Çünkü kancayla taharet alan adamın fanısın
Kaynar suda duş alan adama dediğine bak. Bu kılıçcılar suya dayanamıyor Wano da gördük sen dikkat et bence.Kraaal.
Dikkat et de su sıçramasın reis.
Nerde be kardeşim. Hala bekliyoruz yaziyonuz neyi bekliyonuz nerede bekliyonuz? Kılıç ustalarinin arcı geçti gidiyor neredeyse hani Mifak? Yok.NE zaman troll basacak diye bekliyordum ben de
Sen de kralın hakkını vereceksin, geç olacak ama vereceksin.
Bu adama da bu kıyafetler ve kılıç hiç yakışmıyormuş.Yine kıskançlık krizleri
Oden'in pabucunu 1 saniyede dama attırırBu adama da bu kıyafetler ve kılıç hiç yakışmıyormuş.
Onun dayandıklarının zekatı seninkini tövbe ettirir Kum-kun, sen rahat ol. Şaka bir yana, Mihawk'la çok uğraşıyorsun ve beni kendine karşı hırslandırıyorsun bak. Kendine dikkat et.Kaynar suda duş alan adama dediğine bak. Bu kılıçcılar suya dayanamıyor Wano da gördük sen dikkat et bence.
Bir de deney için Mifakı haşlamasınlar.
Göremedik be ama nerede? Suda pişmemiş miydi bu Oden?Onun dayandıklarının zekatı seninkini tövbe ettirir Kum-kun, sen rahat ol. Şaka bir yana, Mihawk'la çok uğraşıyorsun ve beni kendine karşı hırslandırıyorsun bak. Kendine dikkat et.
Ya sen Croco hangi seviyede dönecek anketinde amiral işaretlemedin mi? Şunu herkes söylesin ama sen söyleme. Bırak sen Mihawk'ı, kumla ilgilen.Göremedik be ama nerede? Suda pişmemiş miydi bu Oden?
Diğer noktada zekatiyla tövbe edeceği Croc duş aliyordu bu sularda ID de bilemedim yani. Ya siz de sorun var ya seride...
Mifakla uğraşmıyorum Mihaftan beklenen beklentiyle uğraşıyorum.
Hahahha yahu bana geldiğin nokta bile mantıklı değil. İşaretlediğimi takip edip yazdığına göre neden öyle işaretlediğimi de yazmışım okusaydın keşke.Ya sen Croco hangi seviyede dönecek anketinde amiral işaretlemedin mi? Şunu herkes söylesin ama sen söyleme. Bırak sen Mihawk'ı, kumla ilgilen.
Ya Kum-kun için yorum okumaya bile değmez.Hahahha yahu bana geldiğin nokta bile mantıklı değil. İşaretlediğimi takip edip yazdığına göre neden öyle işaretlediğimi de yazmışım okusaydın keşke.
Ahhh bu kılıçcılar...
Mifakın neyini bırakayım onu bırakan kendi haline bırakmış zaten...