Kaido'nun kallesligi beni derinden etkiledi.Kum reisin gazabına uğramak istemem, bulaştırma beni bunlara. @Sir Crocodile benimle alakası yok reis.
@Alpamis
Ne diyorsun olm kendine gel ahaha
Kaido'nun kallesligi beni derinden etkiledi.Kum reisin gazabına uğramak istemem, bulaştırma beni bunlara. @Sir Crocodile benimle alakası yok reis.
@Alpamis
Ne diyorsun olm kendine gel ahaha
Bizim forum daha çok Croc'a Yonkou 5~6. komutanı falan diyor :SEee Crocodile Beyazsakal ile dövüşmüş,Sakazuki'yi durdurmuş,Sengoku'ya posta koymuş bir sağ kol hatta daha üst seviyelerde korsan değil mi ?
Mihawk'ı durdursun bir zahmet
@Sir Crocodile'a at sen bunu
Zevklepeki ama bunu kınından nasıl çıkaracağız D:
Burada Mihawk eski aşkı Croco’yu görünce kadın olduğu zamanları hatırladı ve Crocodile dedi.İçinden seni kesemem diye duygusala bağladı. Seninki zamanında hepsiyle aşk yaşadığı için savaşı kılına zarar gelmeden atlattı hadi yine iyisin.Niye yesin yahu 20 saatte gelen slahsi yese ne olacak diyor :S
Croc Mihawk'ı tutsa ne olur? Hani şu sağ eliyle? Şahin tüyünden yastık da olmaz.
Kısacası yapardı, ederdileri geçiniz. Yapmaya fırsatı yok muydu? Yapsaydı ya ama ne gerek var Mihawk en iyi yaptığı şeyi yaptı zaten. Taktı R'ye devam etti.
Büyüklük değil işlev de önemli diyordu. Acaba İvankov'dan hangisini istemiştir, işlev mi büyüklük mü?Burada Mihawk eski aşkı Croco’yu görünce kadın olduğu zamanları hatırladı ve Crocodile dedi.İçinden seni kesemem diye duygusala bağladı. Seninki zamanında hepsiyle aşk yaşadığı için savaşı kılına zarar gelmeden atlattı hadi yine iyisin.
Burada Mihawk eski aşkı Croco’yu görünce kadın olduğu zamanları hatırladı ve Crocodile dedi.İçinden seni kesemem diye duygusala bağladı. Seninki zamanında hepsiyle aşk yaşadığı için savaşı kılına zarar gelmeden atlattı hadi yine iyisin.
Sabah sabah iyi güldüm heBüyüklük değil işlev de önemli diyordu. Acaba İvankov'dan hangisini istemiştir, işlev mi büyüklük mü?
Peki yenildiği kesin birine neden saldırıyor? Bir de adamın arkası dönüktü yani. :SKimi hayvan gücüne rağmen 1000 vs 10 atar üstüne de kahpelik yapar.
Kimi de çeyreğin çeyreği atacağı adama saygı duyar kendisine düşman olduğu halde eğitir.
Zevkle
Sen işine gelmeyen, başka cevap veremeyeceğin noktada sürekli bu cevabı vermekten sıkılmadın mı ya? :SBurada Mihawk eski aşkı Croco’yu görünce kadın olduğu zamanları hatırladı ve Crocodile dedi.İçinden seni kesemem diye duygusala bağladı. Seninki zamanında hepsiyle aşk yaşadığı için savaşı kılına zarar gelmeden atlattı hadi yine iyisin.
Duello isteyen Zoro'ydu. Zaten öldürmek istese 50 kere öldürür sayın kıskanan croc fanıPeki yenildiği kesin birine neden saldırıyor? Bir de adamın arkası dönüktü yani. :S