Bilemiyorum Altan, bilemiyorum. Normal şartlarda tabi ki Vampir alır. Lakin senaryo ne getirir bilemiyorum. Shiryuu için tek çıkar yol elmastır. Aksi durumda Mihawk tepeler.
Güzel girişBilemiyorum Altan, bilemiyorum. Normal şartlarda tabi ki Vampir alır. Lakin senaryo ne getirir bilemiyorum. Shiryuu için tek çıkar yol elmastır. Aksi durumda Mihawk tepeler.
Kaptanı bile kendine amiral dedirtmeye kırk takla atıyor Shiryu kim köpek de her türlü amiral seviyesi oluyor?Shiryuu şu an amiral seviyesi vardır her türlü.
Amiral Shiryuu ile Yonko Teach Akainu'yu kayıp vermeden yok ederdi. Bu oranlar bana doğru gelmiyor.Shiryuu şu an amiral seviyesi vardır her türlü.
O bir takıntı. Yoksa amiralle Teach'in ne alakası var ?Kaptanı bile kendine amiral dedirtmeye kırk takla atıyor Shiryu kim köpek de her türlü amiral seviyesi oluyor?
Teach'in politikası. Yoksa o tayfada çok güçlü adamlar daha var. Külünü bırakmazlar Saka'nın.Amiral Shiryuu ile Yonko Teach Akainu'yu kayıp vermeden yok ederdi. Bu oranlar bana doğru gelmiyor.