O nerden çıktı reis?
Mf wb'de geleceği görme var mıydı?
Kaidonun hızına ayak uydurabilir miydi?
İçten patlamalı biliyor mu?gelişmiş kral hakisi var mı?
Kaido orta-yüksek zorlukta alır.
O yetenekler seride yoktu henüz.
O nerden çıktı reis?
Mf wb'de geleceği görme var mıydı?
Kaidonun hızına ayak uydurabilir miydi?
İçten patlamalı biliyor mu?gelişmiş kral hakisi var mı?
Kaido orta-yüksek zorlukta alır.
Hakinin ileri düzeylerini geçtim normal halini bile kullanamayacak durumdaydı. Bir iki sahnede zar zor kullanıyor. Seride olsa bile bir şey değişmezdi ki.O yetenekler seride yoktu henüz.
MF’deki WB yenilmesi için zayıflatıldı. Genç Prime hali orada olsaydı denizcilerin içinden geçerdi. Prime halini bırak, zayıflatılmamış hali olsaydı bile yeterdi.Hakinin ileri düzeylerini geçtim normal halini bile kullanamayacak durumdaydı. Bir iki sahnede zar zor kullanıyor. Seride olsa bile bir şey değişmezdi ki.
Kral hakiyi kullanamıyor.
Gelen saldırıya göremiyor gözlemi de zayıflamış.
Hakinin ileri düzeylerini geçtim normal halini bile kullanamayacak durumdaydı. Bir iki sahnede zar zor kullanıyor. Seride olsa bile bir şey değişmezdi ki.
Kral hakiyi kullanamıyor.
Gelen saldırıyı göremiyor gözlemi de zayıflamış.
Biraz fazla gaza gelmişim haklısın o dönemlerde haki sadece logialara vurmak için ve milleti bayıltmak için kullanıyordu.yinede hiç kral hakisi kullanmadı.kral hakisini kullanmadığını varsayacağım.O yetenekler seride yoktu henüz.
72 yaşında iyi dayandı bile denebilir.MF’deki WB yenilmesi için zayıflatıldı. Genç Prime hali orada olsaydı denizcilerin içinden geçerdi. Prime halini bırak, zayıflatılmamış hali olsaydı bile yeterdi.
Shanks'la haki çarpıştırması neyi değiştiriyor onu anlamadım. Adam zayıflamış işte 1 kere haki salsa ikinciyi yapamayacak durumda.Shanks'a sormak lazım WB'de haki var mı yok mu diye.
Shanks'la haki çarpıştırması neyi değiştiriyor onu anlamadım. Adam zayıflamış işte 1 kere haki salsa ikinciyi yapamayacak durumda.
Dediğim gibi bir iki sahnede zar zor haki kullanıyor ama fazlasını yapamayacak durumdaydı. Bu yüzden bir şey değişmezdi diyorum.Seride olsa bile yapamazdı demişsin. Az ya da çok, seride olsa yapardı.