Bak söverim haaa çekmesen problem yoktu. Sensey gibi temiz algı yapıp işine bakman lazımdı headhunterAltı üstü caps attık be reis bu kadar uzatmaya gerek yoktu ya bence
Bak söverim haaa çekmesen problem yoktu. Sensey gibi temiz algı yapıp işine bakman lazımdı headhunterAltı üstü caps attık be reis bu kadar uzatmaya gerek yoktu ya bence
HaklısınBak söverim haaa çekmesen problem yoktu. Sensey gibi temiz algı yapıp işine bakman lazımdı headhunter
Ben Mihawkın zulasında şöyle bir şey sakladığını düşünüyorum xd zamanı gelicek salıcak reisiDaha çok gorili olan kazanır.
Birini açıklayacak tonla done varken diğerini ispatlayacak bir şey olmadığı için kestirip atılmış diye yorumlanır bu
Yahu denizci kesmiş adama düz er gönderiyorlar.Mangakanın yaptığı şey o, ödül ilk geldiğinde de söyledim. Gözündeki ederine göre ödül vermiş bu adam normal değil beklentiniz düşük olmasın demiş. Seri içerisinde işleyemediğinden çareyi bu yolda bulmuş. Yoksa denizci kesmiş de katilmiş de vs diye o kadar ödül verilmez bir anda.
Kapışmayı bekliyorum.Aramaki o.
Babunculuğunu yapıyorsun yine...Yahu denizci kesmiş adama düz er gönderiyorlar.
Kapışmayı bekliyorum.
En az amiral dediği zaman zaten onun üstünde filo amirali onunda üstünde Yonkou olmuyor mu?En az amiral değil, imparatorluğu cepte. :d
Bu seviyede, kimin kime ne yapacağını hikayedeki misyonu belirliyor. Mesela Kid yok edildi, Law yaşıyor... Demek ki bu iki ismin hikayedeki olayı farklı, bunu kabul etmek gerekiyor, Shanks ve Mihawk için de bi benzeri geçerli. Oda'nın şu ana kadar Mihawk'a yatırım yapmadığını da görebiliyorum. Yatırım yapmamış hali, dahil olduğu organizasyonun anından imparator olması ve 3.6 milyar ödül.
Ortaya biraz irade koyarsa yakarız buraları yakar.