Sokakta görsem yolumu değiştiririm öyle bir ikili.
Ben değiştirmem böylesine Buggy gibi pasif kalırsan rollenir, Krieg gibi diklenicen kaçar.Sokakta görsem yolumu değiştiririm öyle bir ikili.
O değil de Mihawk'ın Croco'ya böylesine saygı duyup dengiymiş gibi konuşması bir hallere tavırlara girmesi çok tiksinç yahuSokakta görsem yolumu değiştiririm öyle bir ikili.
Çok alakasız bir ikili oldu bunlar ya sevemedim bende. Mihawk'ı yakıştıramıyorum şu ortama.O değil de Mihawk'ın Croco'ya böylesine saygı duyup dengiymiş gibi konuşması bir hallere tavırlara girmesi çok tiksinç yahu
Yaptığım capste ki olayı anlamamamışsın.Shanks diyen adamlar ankete gömüp geçmiş. Mihawk diyenlerin yorumları çekirdek çitleyerek okuyorlar. Yaptığın capsin konseptine aykırı durum başka şekilde sallaman lazım
Biraz diklensen Mihawk geri çekilebilir aslında Croco daha sıkıntı geri vites yok adamda.Ben değiştirmem böylesine Buggy gibi pasif kalırsan rollenir, Krieg gibi diklenicen kaçar.
Biraz diklensen Mihawk geri çekilebilir aslında Croco daha sıkıntı geri vites yok adamda.