Shanks > TeachYaşadığını bildiğimiz en güçlü korsanlar sıralaması şöyle şu an Shanks=Teach=>Luffy>Aokiji>Mihawk=>Beckman
Shanks > TeachYaşadığını bildiğimiz en güçlü korsanlar sıralaması şöyle şu an Shanks=Teach=>Luffy>Aokiji>Mihawk=>Beckman
Yok gayet ciddiler. Bir kaç gün önce de Shanks tek atıyordu mihawka gayet ciddi bir şekilde.Öyle biri hiç olmadı bunu en inanarak yazıyormuş gibi görünenlerin amacı da fan tetiklemekten öte değildi bak bunlar direkt haterdı, cahiliye döneminden kalma şeyleri anlatıyorum sana. Mihawk fanı adam bu batağa düşüp tetiklenmemeli.
Shanks’ın meyveyi çaldığı sıralarda ödülü 1 milyar, daha sonra da kolu kopuyor sonrası için dövüştüklerine dair bir şey yoktu.
Bu hikayede yanan sen olursun gibi geliyor ateş reisMihawk şov başladığında buradaki U'ları görmek istitorum.
Herkes ekmeğinin peşinde. Patlatmalık argüman biriksin diye makara muhabbetleri zulalayan adama da saygı duyarım. Güzel tezgah headhunterYok gayet ciddiler. Bir kaç gün önce de Shanks tek atıyordu mihawka gayet ciddi bir şekilde.
Bende mihawk yok eder yazdım ama ciddi değildim. Genede ya Mihawk kazanır ama.beklentimin olduğu bir karakter
O zaman Shanks’ın ödülü hiç artmadı mı?O zamanın 1 milyarı şimdinin 3-4 milyarı. Enflasyonu değerlendirmek lazım.
O zaman Shanks’ın ödülü hiç artmadı mı?
Mihawk rahat yaşayabilmek için Tr vatandaşlığına geçmiş. Shanks zaten İskandinav ülkesinde. TR'de enflasyon var ama Shanks'ın memlekette yoooohhhkk.O zaman Shanks’ın ödülü hiç artmadı mı?