Götü yere daha yakın olan daha güçlüdür zaten. Ünvan da Mihawkda ayrıca.. Sanji > Zoro zaten manga onaylı bu görüşü destekliyor.198>199 diye yorumladım.
Götü yere daha yakın olan daha güçlüdür zaten. Ünvan da Mihawkda ayrıca.. Sanji > Zoro zaten manga onaylı bu görüşü destekliyor.198>199 diye yorumladım.
Yorumlarımı kırpma hepsini at da görelim. Aynı şeyi papağan gibi tekrar eder oldun ama yorumun hepsini at önce ki tartışmalar ile beraber. İşiniz gücünüz boş algı...Dedi 3 milyar...
Neyin algısı la ? bunlar sana ait değil miYorumlarımı kırpma hepsini at da görelim. Aynı şeyi papağan gibi tekrar eder oldun ama yorumun hepsini at önce ki tartışmalar ile beraber. İşiniz gücünüz boş algı...
Olum benim o konuda yorumlarım gayet ortada. Öncekilere de bakabilirsin, ödül tartışma konusu var ona da bakabilirsin. Tek yorum atınca algı oluyor.Neyin algısı la ? bunlar sana ait değil mi? Mifak kütüphane konusu sayfa 123. Algı falan yok. Fikir değişikliği de değil bu yazdıkların-sonra ki yazdıkların, sen kesin konuşmuşsun ben değil...
Oda: öle mi?Olay bundan ibaret
Mohawk Shanks'i görünce tribe giren biri. Kesinlikle Mihawk net güçsüz.198>199 diye yorumladım.
Sen beni anlamadın. Kimin hangi karaktere ne ödül biçtiği, senin kiminle neyi nasıl tartıştığın ben bunlara bakmıyorum benena. Alıntı yaptığım yer kesin konuştuğun yargı belirttiğin kısım. 3 milyar diyen seriyi anlamaz bu yargıdır kesin konuşmadır. Yoksa isteyen istediği karakteri istediği gibi görüp istediği ödülü biçer bizene banane. Mangaka croco aslında böyleydi dese en olmadı retcon cart curt denir ama o şekilde davranılır. Sen kesinlik belirtiyorsun. Umarım anlata bildim 3milyar adam ha bunlar işin dalgası tabi kişisel ya da ciddiye alma Fenerbahçeli insanı severiz.Olum benim o konuda yorumlarım gayet ortada. Öncekilere de bakabilirsin, ödül tartışma konusu var ona da bakabilirsin. Tek yorum atınca algı oluyor.
Benim söylediğim şey o dönem için gayet açık. Git ödül yazanlara da bak. Mihawk'a 5-4-3 diye adam sürekli değiştirerek ödül yazmış sonra çıkıp "Ben haklıyım bildik" algısı yapıyor.
Yine farklı birileri Mihawk'a 3-4 M yazarken Crocodile ve diğerlerine 300-500 M yazıyor. O dönem için ödül sistemi verilişi ortada, Jinbe olayı ortada bir kere. Adamın ödülü 250 M idi MF savaşı öncesi, o kadar olay üzerine BM'ye katılan adam 438'e çıkmıştı. Böyle bir yerde ödüllerin düşük olacağı normal ki Weevil bile ortada aldığı ödül 2 yıl sonrası.
Ace'in ödül 550 iken sonra İzo'nun 500 civarı ödül aldığını gördük. Yani benim dediğim şey o dönem ödüllerin düşük olacağı yönünde idi görünümlere göre. Sistem şuan değişti kabul edin ya da etmeyin. O yüzden şuan ödül noktasında yapılan yorumlar algı sadece o yorumumu atıp önce ki yazdığım şeyler yokmuş gibi olay anlatmayın. Dediğim diğer şeylerde gram yanılma yok şimdi Mihawk'a 3-4-5 yazıp Crocodile'a 300-400-500 M yazanlar haklı ama ben haksızım değil mi? Aynen aynen hiç algı yok...
Evet dedim o dönem için öyleydi. Sen 250 M ödülü olan Jinbe'ye, yani ID kaçışının sorumlusu olan, MF de olay yaratan, sonra BM'ye katılıp ittifak olan Jinbe'nin ödülünü daha sonra 438 M yaparsan benim de bu yorumu yapmam normal olur.Sen beni anlamadın. Kimin hangi karaktere ne ödül biçtiği, senin kiminle neyi nasıl tartıştığın ben bunlara bakmıyorum benena. Alıntı yaptığım yer kesin konuştuğun yargı belirttiğin kısım. 3 milyar diyen seriyi anlamaz bu yargıdır kesin konuşmadır. Yoksa isteyen istediği karakteri istediği gibi görüp istediği ödülü biçer bizene banane. Mangaka croco aslında böyleydi dese en olmadı retcon cart curt denir ama o şekilde davranılır. Sen kesinlik belirtiyorsun. Umarım anlata bildim 3milyar adam ha bunlar işin dalgası tabi kişisel ya da ciddiye alma Fenerbahçeli insanı severiz.