Marco > Mihawk = Vista.
Vista = Mihawk, aynen.
Marco > Mihawk = Vista.
Reddemeyecekleri bir hikaye geliyor, haala Croco kurdu organizasyonu şov yapacak diyorlar :/Etmezler ama kabul de etmezler. Ben gelecekten geliyorum.
Kabul edemeyecekleri bşr hikaye geliyor, haala Croco kurdu organizasyonu şov yapacak diyorlar :/
Önemli meziyetGeçen birisi Mihawk çay demlemesini bilmediği için Croco çaycılık yapıyor diye Croco övmüştü.
Bence de. Misallll...Forumun karanlık zamanlarını da aydınlatmak gerek.
Marco > Mihawk = Vista.
Mihawk'ın Marco'yu yenmesi imkansıza yakın bir şey.
- Marco'nun Mihawk'a Vista'yı tek göndermesi, ve Vista'nın onunla denk dövüşeceğini bilmesi ve haklı çıkması.
- Marco'nun bariz şekilde Vista'dan daha kuvvetli olması.
- Teach'i durduracak potansiyel güçler arasında Gorousei'in Yonko'dan sonra Mihawk'ın adını değil Marco'nun adını telaffuz etmesi.
Tabii ki Marco'yu tercih ederim. Zoro'nun nihai amacı Mihawk'ı yenmek değil Luffy'ye korsan kral olmakta yardım etmek. Mihawk'a boyun eğdiğinde bu belli olmuştur. Nitekim Mihawk'ta kendi hedefinden daha büyük bir şey bulmuş olmalısın diyerek cevap veriyor. Marco, dünyanın en güçlü adamının sağ kolu idi, Mihawk'tan üstün olması normal.
Yine de ederler. Kabul etmelerine ihtimal vermiyorum. En ufak bir açık bulunca ona tutunacaklar. Mihawk dünyayı ikiye kesse ama dünya hazırlıksız yakalandı haki basmadı derler.Reddemeyecekleri bir hikaye geliyor, haala Croco kurdu organizasyonu şov yapacak diyorlar :/
Vista = Mihawk, aynen.