Şimdiden yazayım. O gün gelince bunu paylaşırımMihawk'ın gücü açıklandığında , hater arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum. Forumu terk etmezler değil mi?
Oda sıvadı diyecekler Aslında adam baştan beri düşündüğünü çizmiş olacak.
Şimdiden yazayım. O gün gelince bunu paylaşırımMihawk'ın gücü açıklandığında , hater arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum. Forumu terk etmezler değil mi?
Kadir'in dediğine katılıyorum. Aaaynen sıvadı diyecekler lakin hiçbir şekilde bir gerekçe olamayacak. Çünkü gayet durumu en başından beri idrak eden kapı gibi bir kitle var.Mihawk'ın gücü açıklandığında , hater arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum. Forumu terk etmezler değil mi?
Marineford'u baz almak, ne bileyim.Sadece burdan Marco alınır denilemez elbette ama(ironi yaptığının farkındayım) benim de kafamda hep soru işareti oldu. Neden kesemedi? Hakisi yok desek, hakisi olmayan adam haki nasil öğretsin, siyah kılıcta çentik yok. Yani Mihawkta haki var. E o zaman neden kesemedi? Belki bunlar Shanks ile kanka olduklarından Buggy ile de araları iyidir. Yoksa başka ihtimal yok.
@ShakkyŞimdiden yazayım. O gün gelince bunu paylaşırım
Şu kullandığın kelime öncelikle forum kurallarına aykırı, nefret eden kişiler diyebilirsin, Türkçe karşılığı var. Ayrıca bu davranışlar da ilk değil sürekli bunları forumda tekrarlıyorsun.Mihawk'ın gücü açıklandığında , hater arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum. Forumu terk etmezler değil mi?
Birde o mesaja moderatör çanak tutuyor, sonra forumun hali tabii ki bu oluyor.Şimdiden yazayım. O gün gelince bunu paylaşırım
Hater ve fan kelimesi forum kurallarına aykırı değil. Saygılar.Şu kullandığın kelime öncelikle forum kurallarına aykırı, nefret eden kişiler diyebilirsin, Türkçe karşılığı var. Ayrıca bu davranışlar da ilk değil sürekli bunları forumda tekrarlıyorsun.