Oda aklındaki Mihawkı çizdi işte. Üstelik adam kendi söyledi Vistayı ben demedim.
Dof güç olarak çok değişik olmadı, meyve gücü vardı ve çeşitlilik kattı. Mihawk da farklı teknikler çıkartabilir ama bunlar onu amiral, yonkou gücüne çıkarmaz. Ayrıntılı işlenmiş olur sadece.
.
Dof en büyük gücünü savaşta gösterdi zaten, uyanış kullanmadı ama gitti Atmos'u oyuncak yaptı, Jozu'yu durdurdu, Oars JR'ın ayağını kopardı, daha ne yapsın. Dediğin gibi ayrıntılı çizer en fazla o kadar, gücü değişmiyor.
Jinbe'yi ele alalım, gizli teknik falan göstermedi, ama Balık adam adasında gösterdi, su mermisi de attığını göstermedi, şimdi Jinbe bunları Amirallere yapsa işe yarayacak mıydı ? Hayır, yine yaramayacaktı, tek fark ayrıntılı olarak, teknikleri göstermesi, daha havalı olarak çizebilmesi. MF arc'ını yanlış çizdi veya istediği gibi çizemedi şeklinde algı yaratılmaya çalışıyor, adamın dediği şey basit, orada fazla ayrıntıya giremedim diyor, bu da çok doğal, adam genel olarak bir savaşı gösterirken, tutupta 2 bölüm ayrıntılı olarak Mihawk ile Vista düellosunu çizemez ki. Veya Jinbe'nin kullandığı teknikleri ayrıntılı gösteremez ki. Ana karakter Luffy'yi göstermesi lazımdı. Güçler sabit, sadece ayrıntılar değişir.
Beyazsakalı kıstas alıp dedim onu.Direk yonkou desem WB de gircekti işin içine.Gidipde elin çaylağıyla diğer yonkouları karşılaştırmadım dikkat edersen.Ortada olan bir şeyi söyledim WB diğer kalan yonkoulardan daha üstün.O yüzden suyu bulandırmak istemedim.Gidip Mihawk WB ayarında mı deseydim
WB açık ara daha güçlü değil, öyle olsa WB bunları paket yapardı ama yapamamış, Law ne diyor, bu 3 Yonko kendi bölgelerini WB'ye karşı başarı ile savundular. WB karşısında iş yapabilen karakterler bunlar. Haliyle WB'nin açık aralık bir durumu yok, güçlü mü burun farkı ile güçlü ama bariz bir üstünlük bulunmuyor. Bulunsa zaten WB diğerlerine yaptığını bunlara da yapardı.