O değilde son 10 sayfayı okudum ve keyif aldım. Eskiden Dof'un değeri daha doğru anlaşılıyormuş.Birisi burnunun ucunu göremiyor diğeri 3 km ötedeki Luffye nişan alıyor.Fark ortada yani. Kılıç ustası dediğin hamleleri görecek öyle hissetmekle olmaz o iş bir yere kadar.
Mihawk amiral falan dinlemez üniformayı ağzına tıkar.Sen lordların hepsini ortadan kaldır ben istifa edeceğim diye de gönlünü alır.
Onu yazmışlar ya.Fujitora gözü kapalı alır.
Bazıları da KK olabileceğini düşünüyor lakin hayalden öteye gidemiyor. Fujitoranın olayı bundan farklı değil. Iddiayla falan olmuyor bu işler, Mihawk kesinlikle favori olur bu vsdeFujitora Amiral seviyesinde olmasından dolayı Mihawk'ı tokatlayacaktır, Shichibukai'ları ortadan kaldıracağını iddia eden bir adam her Shichibukai'yı yenebileceğini düşünüyor olmalı ki böyle bir işe girişmeye gözü yiyor.
O değilde son 10 sayfayı okudum ve keyif aldım. Eskiden Dof'un değeri daha doğru anlaşılıyormuş.
Fuji'nin önüne boşuna amiral yazmamışlar. Gerçekte amiral etmez ama unvanı öyle en azından bakın diye vurgulanmış.
Onu yazmışlar ya.
Adam yokluğu devam ediyor ona ne yapacaz pekiEh tabii öyle biraz malum bizim forumda yenilen karakter gözden düşüyor.Hele öldüyse hiç şansı yok birde forum gömüyor Wb ve Ace gibi isimleri.
Bence sırf kılıcında meyve var diye amiral yaptılar.Kılıca meyveyi yedirdiler adam yokluğunda amiral yaptılar başka açıklaması yok gibi. :/
Şu an zaten öyle.Fuji adam yokluğunda amiral yapıldı şimdi de def edildi Akainu sokmuyor kuruma.Şu an aslında 2 amiral var.Karargaha giremeyen adam ne işe yarayabilir. Greenbull nasıl bilmem ama o da böyleyse denizciler kör topal ilerliyor bence.Adam yokluğu devam ediyor ona ne yapacaz peki
Kılıca yedirdilerse akıllı iş yapmışlar. Bu nasıl olsa çok yaşamaz, yaşasa da iş yapmaz demişlerdir. Kılıcı elinden alıp ileride hak edene verirler işte. O Luffy'yi yakalayacak da denizcilere katılacak. Belki Sengoku araya torpil koyup geri aldırmıştır.Eh tabii öyle biraz malum bizim forumda yenilen karakter gözden düşüyor.Hele öldüyse hiç şansı yok birde forum gömüyor Wb ve Ace gibi isimleri.
Bence sırf kılıcında meyve var diye amiral yaptılar.Kılıca meyveyi yedirdiler adam yokluğunda amiral yaptılar başka açıklaması yok gibi. :/
Sen şimdi fujı'ye 'adam değil' mi diyorsun?Adam yokluğu devam ediyor ona ne yapacaz peki