thosy
Aokiji'nini saldırısına ya da Dofy'nin savunmasını konuşmaya gerek yok ki. Aokiji bence uyarı olarak saldırı yaptı, muhtemelen tam gücüyle saldırmadı. Saldırmış olsa bile Dofy'nin tek saldırıda ineceğini sanmıyorum zaten.Aokiji'ye resmen neler çevirdiğini biliyorum diyor Aokiji ağzını açmıyor.
Üzerinden çekil dediği çok sevgili arkadaşı öldürülecek 1 saldırı yapıyor ondanda saniyesinde kurtuluyor. Hmm tabi güçsüz bir saldırı falandır o nası olsa konu önemsiz.(Smokerın hayatı)
Aokiji açık açık 1den fazla amirali onun peşine yollayın diyor.
En önemli 1 adamını öldürüp diğerini rehin almış,SAD fabrikalarını patlatmış 3 Süpernovanın bulunduğu bir gemi adasına giden Doflamingo.
En güçlü yaratık denen Yonkonun,Dünya Hükümetinin arkasından iş çeviren Doflamingo.
H.Haki sahibi Doflamingo.
Kaçan Doflamingo. Pes diyorum yani.
Evet zaten olaydaki tek etken nokta Smokerın ölüp ölmemesi,tebrik ederim.
Bir amiralle dövüşün ne kadar uzun ve yorucu olabileceğini düşünmek gibi bir zorunluluk yok. Doflamingo karşı saldırı yapsa herhalde taş,kağıt,makas oynayıp evlere dağılacaklar sanıyorsunuz.
SAD'ın filan yıkılmış olması da önemli değil. Ceasar'ı geri almazsa Kaido düşmanı olacak. Mecburen gidiyor zaten adaya. 3 süpernovayı da arcın başından beri küçümsüyor zaten. Luffy, Law, Smoker ve Zoro beraber saldırsa bile yenilmeyeceğini düşünüyor. Zaten Luffy ve Law henüz bir şey yapamadı Dofy'ye.
Sonuçta gerçekleşen şey;
-Dofy, Ceasar'ı almak için adaya geldi
-Adada sadece Smoker vardı, kimliğini saklamak için öldürmeye karar verdi
-Aokiji gelince Smoker'ı öldürmekten vazgeçti ve geri gitti.
Ne konuşmuş olurlarsa olsunlar sonuçta Dofy, Smoker'ı öldürmeye cesaret edemedi.