Mihawkın en güçlü attığı slashı isshonun yatay yerçekimiyle eşdeğer görüyorum.Meyvesi yüzünden zorlanır ama bence isshoyu sabodan daha fazla zorlar.
Bundan sonra seri en az 3 yıla yayılırsa bence mümkün.Yoksa yine 6 ayda bitecekse saçma power-uplar ya da anlık patlamalar görürüz.Rayleigh bana göre de Shanks'ın şu anki haline eşittir gençken hatta bir kolu da fazlaBence de öyle ama bu bahsettiğimiz Zoro'nun potansiyelimi yoksa seri sonunda göreceğimiz halimi emin değilim sonuçta genç Ray-sanı kafanda canlandırırsan yonkou gibi birşey ortaya çıkıyor Zoro'nun o kadar büyük bir güce ulaşması seri sonuna kadar sence mümkün mü? Aynı şekilde Luffy'de Roger'ın, Garp'ın gençliğindeki kıvamına gelirmi seri sonunda bence gelmez yaşlanmış yonkouları ve Akainu'yu döveceği hali bizim göreceğimiz Luffy'nin zirvesi olacaktır öbür türlü zaman atlaması olmadan o kadar büyük bir güce ulaşmaları hepsi için imkansız gibi birşey bence
Keşke One Piece'i de Feng Shen Ji veya Toriko yorumlasanÜnvanlar üzerinden gidersek işimiz var, Enel Kami, Usopp God.
OP çok geniş bir hikaye. Geniş hikayenin artıları olduğu kadar eksileri de var, çoğu şey anlatılmıyor mesela, o yüzden anlatılmayan şeyler üzerinden olasılığa dayalı yorum yapılabiliyor. Bu sayede nabza göre şerbet verebiliyoruz.Keşke One Piece'i de Feng Shen Ji veya Toriko yorumlasan
Zaten seni anlayamıyorum.Dragon'a o kadar balon dedin ama Law D. çıkınca adamı göklere sığdıramadın.Aynı şekilde Garp da öyle.
sabo neden küçümseniyor anlamadım, bence sabo'nun mevkisi daha büyük bir mevki, eğer anladığımız kadarı ile dragondan sonra gelen en güçlü devrimci ise, yani dragonun sağ kolu ise, adam hakisi ile dağı taşı oynatıyor, mihawktan böyle bir haki performansı göreceğimizi düşünmüyorum, üstünede çok güçlü bir logia gücüne sahip oldu, mihawk saboyu yenemez bana kalırsa, mihawk shankstan özür dileyip 2 sene önceki luffy yi öldürmek için dövüşmedi mi ? eğer mihawk öldürmek için dövüşmediyse o özrü neden shankstan diledi diye sormak lazım, mihawk ı çok abartıyorsunuz bana kalırsa, bazı arkadaşlar mihawk ın karşısına çıkan adamın armut gibi duracağını mihawk ın da pat diye keseceğini düşünüyor galiba, 2 sene önceki luffy nasıl mihawk'ın çoğu saldırısından sıyrıldıysa, sabo güle oynaya mihawk ın saldırılarından sıyrılır benceMihawkın en güçlü attığı slashı isshonun yatay yerçekimiyle eşdeğer görüyorum.Meyvesi yüzünden zorlanır ama bence isshoyu sabodan daha fazla zorlar.
Fark yoktur bence kılıç açısından.Yani sadece kılıç kapışsalar Mihawk yener ama gidip tek atmaz birkaç gün sürer herhalde.Mihawk'ın kılıç ustalığının Fuji'nin meyvesinin oluşturacağı açığı kapatamayacağını nereden biliyorsun, tayfası olmayan adam yonkou kaptanı gücünde bile olsa onu shic yaparlar bu konumun belli bir seviyesi yok ha birde Mihawk denizci olsa sence Amiral mi yaparlardı koramiral mi?