Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Charlotte Linlin

Sonuç ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    273
Big Mom komik durumlara düştüğü için güçsüz algısı yaratılıyor.Big Mom döver.
İmparatorları yenemez Mihawk.Teach ve Luffy dahil.
Şu an için absürt ödül ve yılların birikimiyle sağlıklı düşünemiyor insanlar.

Teach ve Luffy dahil diyorsun da, Teach ve Luffy zaten BM üstü. Ayrıca komik duruma düşme nedeni zekası ve zeka faktörü de dövüşte etkili.

Luffy'i yonko ilan etmediler öncelikle. Beşinci yonko ilan ettiler. Son ödülünü verenler de Luffy, Law ve Kid'in eşit iş yaptığını düşünüp ona göre ödül verdiler muhtemelen. O yüzden Luffy düşük bir ödül aldı.
Teach zaten en beleşe yonko olan adam. Yonko olmak için güçlü hiçbir kimseyi yenmedi. Şansına WB hayatta değildi de onun adalarına konup yonko oldu. O yüzden de ödülü az. Crocodile ile aralarında az bir fark var mesela.

Mihawk'ın saldırı gücünün fersah fersah ileride olduğu senin düşüncen. Öyle bir şey görmedik şimdilik.
Gözlem fakiri olunca iyi gözlem kullananları yenilmiyor olsa Zoro Katakuri'yi yenemezdi mesela, ama biliyoruz ki dövüşseler Zoro alır.

Mihawk da o ödülü tek başına mı aldı, yoksa Cross Guild'e katılmasının etkisi var mı onu da bilmiyoruz ayrıca.
Bu seride minimum yonkou ödülü 2.247m beri'dir. Yok Bb beleşe konmuş öyle olmuş böyle olmuş bu işleri bir kenara bırakman lazım. Çünkü Bb beleşe konuyor konmasına da adam zaten planını beleşe konmak üzerine yapıyor, bazen de alabileceği maksimum riski alıp hareket ediyor. Yeri geliyor İd'ye yanındaki çöplere girecek riski alıyor, yeri geliyor yaptığı plan doğrultusunda Wb ölmek üzereyken gidip meyvesine çöküyor. Her neyse..

Cross Guild dediğin oluşum bir yonkou oluşumu değil normal şartlarda. Mihawk kaptan da değil. Dolayısıyla gerçek bir yonkou tayfasında olan adama bile kaptanının etkisi çok cüzi bir rakam olarak yansırken Mihawk böyle çakma bir yonkou organizasyonunda bulunuyor diye adama en düşük yonkou ödülünün 1.4m üstünde ödül vermezler. Bugün Mihawk o tayfanın kaptanı olsa ve o tayfada Hancock, Weevil ve Doflamingo olsaydı zaten Mihawk'ın ödülü 4.5m civarında olurdu. Çünkü biliyoruz ki kaptan olmanın ödül olarak getirisi, yonkou tayfasında bir komutan olmaktan kat kat yüksek.

Mihawk'ın saldırı gücünün ultra hayvani düzeyde olduğunu anlamak için görmeyi bekliyorsan bekleyebilirsin. Bu senin tercihin. Ben ve birkaç arkadaş Mihawk yonkou gücünde dediğimizde de insanlar beklemeyi tercih ettiler ve 7-8 yılın ardından yonkou gücünde olduğunu gördüler. Lakin Mihawk'ın özelliklerine baktığımızda adam gümbür gümbür ben saldırı gücü fışkırıyorum diyor zaten.

Gözlem fakiri olunca gözlemi iyi olanları yenemiyorsun diye bir denklem yok. Bu denklemin kişiler üzerinden kurulması daha sağlıklı. Misal Kata yeteri kadar saldırı gücü olmadığı taktirde Bm'yi yenemez. Ama Mihawk hem gözlemi hem saldırı gücü Bm'den yüksek olduğu için Bm'yi yener. Gördüğün gibi kişiden kişiye değişen şeyler bunlar.

Kaybetti bu yüzden. Ayrıca ben Shanks'tan, WB'den ve Kaido'dan aldığım havayı bundan alamadım. Mihawk'tan da alamadım bu arada, belirteyim.

Bariz fark var. Mihawk'a parantez açtığım nokta, bir şeyler gösterebilecek konumda olması.
Kid ve Law'la dövüşüyor olmasının mallığına ekstra payı var. Karşısında amiral olsa böyle mal gibi hareket etmez. Küçümseme, kibir düşük zekayla birleşince ölümcül kombinasyon.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık