Napalım yapacak bir şey yok, bu kadarmış deriz.Mihawk savunmuyor arkadaş. @Siyah Ateş
Napalım yapacak bir şey yok, bu kadarmış deriz.Mihawk savunmuyor arkadaş. @Siyah Ateş
Adam zaten güçlü boş yere ünvanı almadı ama uçmamak lazım yav.Amiral ve yonkou seviyesi arasında seviyesi.Karakteri olduğundan daha fazla şişirmek o karaktere yapılan en büyük kötülüktür bence.Hatta kk olmak beni geçmekten daha zor diye lafı mı ne vardı mihawkın luffye söylüyordu sanırsam.Kendisi biliyor o seviyeye çıkmanın zorluğunu ki öyle bir derdi yok zaten.Kendisi kılıç ustası olmuş kendini o yönde zirveye çıkartmış güçlü karakterlerden birisidir.Bırak sevinsinler, Mihawk YC1 Zoro veya YC1 Shiryu'dan şamarı yediği zaman tekrar eskiye dönerler. Yonko bile tenezzül etmeyecek bu Mihawk'ı bitirmek için.
Dostum Law-Kid'den herkes dayak yer.Adamlar 2 meyvesini uyandırmış.Kaido'yu bile harcar Law ve Kid.Dedi ve Law ve Kid'den dayak yedi
Dayanamadım artık o kadar saçmalamaya başladılar.Timsahla bile çarpıştım mihawk için tartışmanın zirve ismiyle büyük uğraşlar verdim ve bezdirdim kendisini daha ne yapayım ama mihawk severler olarak biraz akıl tutulması yaşatmayacak daha mantıklı yorumlar yapsak çok daha güzel olmaz mı yani?Napalım yapacak bir şey yok, bu kadarmış deriz.
Mihawk şuan yonkou olduğuna göre Zoro onu indirdiğinde Zoro da yonkou seviyesi olmuş olacak. Tıpkı ray ve oden gibi. Adamın yonkou seviyesi olduğu onaylandı. Kıvırıp durma. Küçükken topunu mihawk mı kesti ?Bırak sevinsinler, Mihawk YC1 Zoro veya YC1 Shiryu'dan şamarı yediği zaman tekrar eskiye dönerler. Yonko bile tenezzül etmeyecek bu Mihawk'ı bitirmek için.
Olamadığına göre diyecektin sanırım, güldürdün.Mihawk şuan yonkou olduğuna göre
Çiçek Vista ve Crocodile'ı çok çabuk unuttu bu millet.Bırak sevinsinler, Mihawk YC1 Zoro veya YC1 Shiryu'dan şamarı yediği zaman tekrar eskiye dönerler. Yonko bile tenezzül etmeyecek bu Mihawk'ı bitirmek için.
Bu nasıl bir çıkarım. Seride gördüğümüz en yüksek saldırı bitirici güç hep kılıç. En iyi 21den kararmamış kılıçtan korkan bigmom mihawk karşısında ne yapar? Bigmomım dayanıklılığı da mihawk için bir şey ifade etmiyor. Adam çatır çatır keser. Zoronun kaidoya yaptığı ortada. Mihawk kim bilir ne yapar.Saldırı gücü konusunda Mihawk,Big Mom'dan çok az bir farkla daha güçlü olabilir ancak dayanıklılık konusunda Big Mom çok büyük bir farkla Mihawk'tan daha güçlüdür.
Yani Mihawk'ın saldırı konusundaki küçük bir avantajı Big Mom'ın dayanıklılık konusundaki avantajını plase etmeye yetmez.
Bu yüzden oyum Big Mom'a.
Sağ kol Mihawk'ı döver derken akıl tutulması yok, haklısın.Dayanamadım artık o kadar saçmalamaya başladılar.Timsahla bile çarpıştım mihawk için tartışmanın zirve ismiyle büyük uğraşlar verdim ve bezdirdim kendisini daha ne yapayım ama mihawk severler olarak biraz akıl tutulması yaşatmayacak daha mantıklı yorumlar yapsak çok daha güzel olmaz mı yani?