Tamam.Senin yazdığın şeyde mantık mı var ki ben seninle tartışıcam. Roger ve Rayleigh'den bahsediyorsun dalga geçer gibi.
Tamam.Senin yazdığın şeyde mantık mı var ki ben seninle tartışıcam. Roger ve Rayleigh'den bahsediyorsun dalga geçer gibi.
Hahaa. Oyy gülmekten karnım ağrıdıTamam.
Katacılar yazmıyor yahu, konuyu sevmediler gibi. İki bela grup vs atsa ne olur dedim ama iş çıkmadı.Aşağı yukarı denklerdir.Mihawkı Marco ile denk görüyorum.Katakuriyi alabilir.
Tartışmak istemiyorsa zorlamaya gerek yok nabalım.Hahaa. Oyy gülmekten karnım ağrıdı
Çoğu engelli bende.Konu boş şu anKatacılar yazmıyor yahu, konuyu sevmediler gibi. İki bela grup vs atsa ne olur dedim ama iş çıkmadı.
Vay adaş naber. Kusura bakma ama gözüme bugün çok ''vasıfsız'' görünüyorsun yahu. Bak şu emeline bile ulaşamadın. Dediğim gibi bi ''vasıfsızlık'' var ama çözemedim ne olduğunuKatacılar yazmıyor yahu, konuyu sevmediler gibi. İki bela grup vs atsa ne olur dedim ama iş çıkmadı.
Alla alla neden acaba, Halbuki avatarı ateş ediyorVay adaş naber. Kusura bakma ama gözüme bugün çok ''vasıfsız'' görünüyorsun yahu. Bak şu emeline bile ulaşamadın. Dediğim gibi bi ''vasıfsızlık'' var ama çözemedim ne olduğunu
Gına geldi Mihawk'tanKatacılar yazmıyor yahu, konuyu sevmediler gibi. İki bela grup vs atsa ne olur dedim ama iş çıkmadı.