Selam çaktı dediğin zamanında bundan da tokat yemiştir ben iyi tanıyorum dövmüştü beni muhabbetine kaynamıştır araya.
Selam çaktı dediğin zamanında bundan da tokat yemiştir ben iyi tanıyorum dövmüştü beni muhabbetine kaynamıştır araya.
Dövüş sonuçsuz olmuş. Croc'u görünce yüzü düşüyordu adamın reis buna neler yaptıysa zamaninda artık.Selam çaktı dediğin zamanında bundan da tokat yemiştir ben iyi tanıyorum dövmüştü beni muhabbetine kaynamıştır araya.
Kanka ayağına sarılırken kancadan zehir sokmuştur kertenkele.Dövüş sonuçsuz olmuş. Croc'u görünce yüzü düşüyordu adamın reis buna neler yaptıysa zamaninda artık.
Doflamingo fani olunca böyle şeylere pek alışkın olmuyor insan. O olsa ya kaçar ya da anlaşma yapmaya kalkardı.
O zaman kanca yoktu muhtemelen. Reis yine de gözünün yaşına bakmamış bunun.Kanka ayağına sarılırken kancadan zehir sokmuştur kertenkele.
Troys tutma kendini kanka içinden geldiği gibi croco'nun Dofy'den güçlü olduğunu söyle. Bunu ispatlayacak bunun gibi de çok fazla kanıt var. Bence ihtiyacın olmaz ama olursa gelen haterlera karşı destek ateşi açarım.O zaman kanca yoktu muhtemelen. Reis yine de gözünün yaşına bakmamış bunun.
Gençken çok gaza gelip reise toslamış. Ne kadar kin güdüp unutamadiysa Croc'u görünce yüzü düşüyordu. Doflamingoyu sorsan "o kim?" der Bullet.
Söylüyorum zaten çok eskiden buyana. Önceden Dof fanları karşı çıkardı fakat bazı gelen bilgilerden sonra @Millennium Wizard bile kendini bu duruma alıştırmaya başlamış.Troys tutma kendini kanka içinden geldiği gibi croco'nun Dofy'den güçlü olduğunu söyle. Bunu ispatlayacak bunun gibi de çok fazla kanıt var. Bence ihtiyacın olmaz ama olursa gelen haterlera karşı destek ateşi açarım.