Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Büyük final 8 de başlıyor, gönlüm Newbee'den yana ama agresif oynarsa VG alacak gibi :artiz:

İddiacılara da bol şanslar :D

Roronoa Zoro

[YOUTUBE]okuOx0wCnt8[/YOUTUBE]
Arada bir paylaşılmalı, unutturulmamalı. Bilmeyenler bilmeli.
Ulan 20. izleyişim belki, her seferinde gülüyorum :hhh:

Sephiros

newbee hakkında ırkçılar diyorlar. nedir tam olarak bu konu? pek bir bilgim yok.

bu arada 3-1 kazanacaklar gibi.

newbee hakkında ırkçılar diyorlar. nedir tam olarak bu konu? pek bir bilgim yok.

bu arada 3-1 kazanacaklar gibi.
ECL de DK'ya karşı oynarlarken mushiyle dalga geçiyorlar.Bir de internationaldan hemen önce bir dedikodu vardı.Biliyor musun bilmiyorum ama takımlar sürekli kendi aralarında maç yapıyorlar hazırlık olsun diye.Yani sırf turnuvada karşı karşıya gelmiyorlar.Çinlilerde az ırkçılık var.Newbee Çin'in rüya takımı olarak geçiyor bunun aksine DK Çin kökenli ama Mushi malezyalı icex3 da singapurlu.Neyse söylentilere gelecek olursak sözde newbee DK ile maç yapmıyor ve diğer çin takımlarına da Dk'yı boykot etmelerini söylüyor.Ama newbee twitter'dan yalanladı bunu DK da konu hakkında pek tepki göstermedi.Dalga geçtikleri video da var ama 10 dakkalık yapmışlar kısasını bulamadım :D [video=youtube;Udui97KXMn4]http://www.youtube.com/watch?v=Udui97KXMn4[/video]

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık