Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
10 aylığına oyunu bırakmıştım. Geçen ay yine başladım. Yeni ranked sistemi falan yeni gelmişti. Çok talihsiz bir durumla 3.5 kyla başladım. 3-4 günde 4k'ya çıktım. 3-4 gün sonra yine 3.5'e falan indim. Kanser ediyolar böyle tanıdıklarla atmayınca. Sınavdan sonra tekrar başlıcam bakalım 1-2 eski arkadaşlardan yada sağlam adam bulursam zevkini tekrar alırım oyunun.

@suraad

Sen aşağıdan başladığın için belki düşünmemişsindir böyle bir şeyi. Ama dediğim gibi 4bin altı hatta 4 bin başlarında bile yukarıya çıkmak çok zor. Tavsiyem turnuvadan sonra yeni hesap açıp o çatlaklardan kurtulman yoksa aylarca uğraşıpta çıkamayabilirsin. Aç yeni bir hesap tb, furi, slark, lycan, roof, kaldr, raşta, lion gibi garanti iş yapan heroları, ilk 10 maç oynayarak puanı en azından 3.5in üstünde başlatmaya çalış. Gerçek statünü bul oyundan zevk al işkence çekme.
Ti4'un bitimine kadar deneyeceğim olmadı yeni hesap açarım yapacak bir şey yok.

Bu arada yeni seçim ekranı falan çok şekil olmuş. Özellikle Doom seçilince baya havalı :D

Ciddi misiniz ya ? Zeus kadar Damage atan hero var mı oyunda bir tek Blood yener midde oda silence ve ultiyle hiç bir şey yapamıyorsun 9 saniye silence nedir ?

Bir şey olacağı yok, hiçbir özelliği olmayan bir her, çok kassan bile oyun değiştirmez, ortayı verme ihtimali yüksek, özellikle karşında adam gibi bir mid varken, Blood, Templer, Magnus vs.
Bak ne diyorum burda .. forumda kendine güvenen mid varsa ben zeus alacam, istediği heroyu alıp karşıma geçsin :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık