Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
25 compendium points ne işe yarar... Bu arada eğer paylaştığınız video ise link yazın size zahmet.Ben de koca bi boşluk görünüyor da :D
Compendiumun yoksa bir işe yaramıyor :D Ama eğer almayı düşünüyorsan kalsın o puanlarla compendiumda level atlıyorsun level atladıkça bonus ödüller var

Aga bi oyun attık gavurlarla yendik falan ama Zeus beni çileden çıkardı. Oyunu yendik tamamda Aegis denbylenirmi aga nasıl bir troll dür bu sinirim bozuldu reporladım bende. Aegisi çalarsın anlarımda denylemek ne la ?! hemde bizim takımdayken...
İsteyerek yapmamıştır belki de benim de bir kaç kere salak salak denyladığım oldu ama hep attack move'dan abi :D Yanlışlıkla oldu :D

Yok bu bildiğin trolledi. Zaten kritik falan kasmıştı salak nasıl yenmiştik şaşıyorum valla :D

Bide bu attack move ne ? şu deny mevzusunu otomatikman sadece sağ tıkla halletme mevzusumu ?
Bende auto attack kapalı o yüzden attack move ya da attack stopla oynuyorum yıllardır.Attack yaparkende alışkanlık sürekli attack move yapıyorum öyle olunca roshanın öldüğünü fark edemeyince bir de tak diye aegisi kırıyorum :D Nadir oldu ama olmadı değil :D

Beyler benim kitapda ki herolar ile winim sayılmıyor neden ki ? enc ve bane ile yendim sonrasini saymadı yendiklerimin ??

Beyler benim kitapda ki herolar ile winim sayılmıyor neden ki ? enc ve bane ile yendim sonrasini saymadı yendiklerimin ??
Bugün son herom kalmıştı yendim saymadı ana avrat sövdüm :D Ama aradan 2-3 saat geçince saymış.Belki bir iki sıkıntı vardır serverlarla ilgili biraz bekle derim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık