MaşallahBen en çok divine kapısından döndüm, şimdilerde legendda sürünüyoruz:d
MaşallahBen en çok divine kapısından döndüm, şimdilerde legendda sürünüyoruz:d
Sadece hafta sonları oynuyorsan o bile iyi, zaman katili oyun. Benden çok daha iyisindir şu an, bir süre oynamayınca çok acımasız o lanet oyunBen en çok divine kapısından döndüm, şimdilerde legendda sürünüyoruz:d
Ya düzenli oynamıyordum, Battlepass zamanı görev yapmak için turbo falan atıyordum da, geçenlerde PC'yi yeniledim, tekrardan oynamaya başladım, düştük yine çukuraSadece hafta sonları oynuyorsan o bile iyi, zaman katili oyun. Benden çok daha iyisindir şu an, bir süre oynamayınca çok acımasız o lanet oyun
Forumda immortal mı varmışZamanında immortal oldum (6.1k), 1 senedir 10 maç oynamışımdır, sen beni 2k say
Benim 500+ kusur saat olduğum 5-6 yıl oncesi dönemler 3k falandim. Şu an yeni yetme seviyesiyim diyebilirim sanırım2k say
Hafta içi ben de pek vakit bulamam gibi. Haftasonu şöyle bir lobi maçı yapacak kadar adam bulsak çok tatlı olurdu.En önemli adamı unutmuşsun @Roo Ben çalışıyorum hafta içi akşam çok girmiyorum o yüzden ama hafta sonu çok daha müsait olurum.
Öyle bir şey varsa direkt yazın Hatta ben de dotaplus'ta var, duruyor öyle, cumartesileri turnuva oluyor akşamları, o bile olur.Hafta içi ben de pek vakit bulamam gibi. Haftasonu şöyle bir lobi maçı yapacak kadar adam bulsak çok tatlı olurdu.
Eksiğiniz olursa gelirim:d@kekomancer sen de gel, feedleyecek adam da lazım. Tek bırakma beni.