Tüm nefretleri üzerine topla diyorsun ama o sayfada kaç kişi var haberin var mı?Cahilliğimi yüzüme vurmak zorunda mısın
Tüm nefretleri üzerine topla diyorsun ama o sayfada kaç kişi var haberin var mı?Cahilliğimi yüzüme vurmak zorunda mısın
At kaç oğlum bomba atar gibiTüm nefretleri üzerine topla diyorsun ama o sayfada kaç kişi var haberin var mı?
Ya arkadaşım invoyu filan mmr açtıktan sonra oynasana.
Kanka öylesine oynuyorum zaten bu hesaba geçiş yapmıcam Sadece meraktan bakalım şu bilgisayarla kaç açıcam diye takılıyorum öyle yoksa öteki hesabı bırakmam.Değişik ama kanka bir oyun 5k adam geliyor bir oyun 3.6 geliyor bir oyun 4.9 falan anlamadım.Neyse fazla kalmadı 50 levele girip bakalım kaç gelecekYa arkadaşım invoyu filan mmr açtıktan sonra oynasana.
İyi bakalım da geçiş yapmayacaksan ne anlamı var? Meraktan deyip geçiştirme içinde var o hırsKanka öylesine oynuyorum zaten bu hesaba geçiş yapmıcam Sadece meraktan bakalım şu bilgisayarla kaç açıcam diye takılıyorum öyle yoksa öteki hesabı bırakmam.Değişik ama kanka bir oyun 5k adam geliyor bir oyun 3.6 geliyor bir oyun 4.9 falan anlamadım.Neyse fazla kalmadı 50 levele girip bakalım kaç gelecek
Yanda dursun kanka zararı ne Valla meraktanİyi bakalım da geçiş yapmayacaksan ne anlamı var? Meraktan deyip geçiştirme içinde var o hırs
Yav he he.Yanda dursun kanka zararı ne Valla meraktan
Şuna bak bir ya Postun altında dalga geçmişler bir tuşla tüm takımı dotadan sildi diyeYav he he.